Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A történelmi Magyarország várai

- 2009.02.07.

Átfogó, és nagyon színvonalas honlapot állított össze egy lelkes csapat a történelmi Magyarország várairól, kastélyairól és templomairól. A honlap mára minden igényt kielégítően segíthet, ha túra célpontokat kerestek az országban, illetve az elcsatolt országrészeken.
Megdöbbentő, hogy mi mindenünk volt annak idején, de még ma is jó néhány rejtett csodát fedezhetünk fel most könnyedén az internet segítségével, majd motorral is.
A honlap háromdimenziós várlátogatásra is lehetőséget ad, és GPS koordinátákkal is rendelkezik, könnyítve a fizikai értelemben vett túrázást. Előzetesen viszont érdemes kiválasztani a célpontokat... 

Végre valami, ami a magyar szemszögből nézve jót tesz, és előremutat. Fejleszti hazánk, és a környező országokban élő magyarok turisztikai lehetőségeit. 
http://mars.elte.hu/varak

A honlap készítésében közreműködnek (megérdemlik, hogy felsoroljuk!): Dr. Dénes József, Jakab József, Karczag Ákos, Keserű László, Szabó Tibor, Szatanek József, Szatmári Tamás, Tomcsányi Roland, Csépe Attila, Feld István, Dr. Ferenczy Sándor József, Jurecz László Miklós, Kósa Pál, Kőnig Frigyes, Miklós János, Nováki Gyula, Simon Zoltán, Szabó Miklós, Terei György, Vajda József és a Civertan stúdió.


 


Eddigi hozzászólások

2011.04.06. 04:39
csaba hunnic írta:

Igy volt s igy lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...