Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megvan a negyedik is, a Wild internetes szépségverseny győztese!

- 2009.03.21.

Megszületett a Wild második internetes motorszépségversenyének a győztese! Közel kétezer szavazatot adtatok le a döntő másfél hetes időszakában, és péntek éjfélkor lezárult a szavazás. A két előzetes fordulóból a döntőbe jutott tíz motor közül a győztes az Iron Farm Ultimája lett. Így a Wild Magazin költségein utazhat a Motorépítő Európa Bajnokságra. Gratulálunk!
A végső sorrend és a pontszámok a Motorszépségverseny topic-ban tekinthető meg. A motorszépségverseny szigorú biztonsági feltételekkel működött, miszerint egy IP és e-mail címről 24 óra leforgása alatt összesen egy szavazatot lehetett leadni.
Ídén tehát összesen négy motor utazhat ki újságunk támogatásával az EB-re. A Gigamachine Choppers, és a Monster Customs, mint az első Magyar Motorépítő Párbaj küzdő felei, mindketten Sportster építéssel. Rajtuk kívül a Radical-Garage Angel Dust-ja (ehavi címlapmotorunk), melyet a Budapest Motor Kiállításon szavaztatok meg, és az Iron Farm Ultimája.
Gratulálunk, és sok sikert kívánunk!
Rajtuk kívül a Sapka Művek, és a King Machine Choppers is indít egy-egy motort. A kinti eredményekről a legfrissebb hírek a honlapunkon találhatók meg, mivel a legújabb Wild megjelenésével egy időben zajlik Mainz-ban a bajnokság.

Az első helyezett: Ironfarm, Ördög lova

2. helyezett: Toni FJ Yamahája

3. helyezett: King Machine Hell Bent


Eddigi hozzászólások

2010.07.09. 13:03
istvan.gyorgy4 írta:

REMEK A MOTOR IS ÉS WILD HÖLGY IS!

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...