Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Jótékonysági gurulás

- 2009.05.07.

A Shadow márkaklub jótékonysági gurulást rendez május 23-án! A cél Salgótarján, a Szent Lázár Kórház Gyermekosztálya.
A honi Honda Shadow Márkaklub, a Shadow Owners Club Magyarország jótékonysági gurulást szervez Salgótarjánba, a Szent Lázár Kórház Gyermekosztályára. Tulajdonképpen lehetne ez a harmadik ilyen rendezvény, de egy szervezeti változás a motorosok által már megismert nevet is megváltoztatta. Ez év elején egy hosszú folyamat lezárásaképpen két részre vált a Shadowners Motorsport Egyesület. Az egyesületben maradtak azok a motorosok, akik számára a motorozás, a motoros barátság jelenti a csapat összetartó erejét, míg a márka, a technika, a VT-k és VTX-ek szerelmesei megalakították a honi Shadow Owners Clubot, csatlakozva a nemzetközi SHOC márkaklubokhoz, egyben a Honda Márkaklubok Szövetségéhez is. A magyar SHOC bemutatkozhatott már az idei Motorkiállításon is, a Honda standján erősítve a márka népszerűségét, a Shadow-k imázsát.

A motoros ember a szokásait - különösen, ha azok megdobogtatják még az őszülő ötvenesek szívét is -, nem változtatja meg! Így idén is megrendezik azt a hagyományosnak mondható jótékonysági gurulásukat, amivel beteg kisgyermekek arcára csaltak eddig önfeledt mosolyt, ideiglenesen elfeledtetve a kórházi kezelésük nyűgjét, baját.

Május 23-án reggel 09.00-kor gyülekeznek az M3 autópálya kivezető benzinkútjánál, hogy biztosított gurulással érkezzenek meg délelőtt a salgótarjáni Szent Lázár Kórházba, ahol egy sportnapi rendezvényhez csatlakozva megajándékozzák a beteg gyermekeket azokkal az adományokkal, amit addig gyűjtöttek, vagy éppen akkor hoznak magukkal a motorosok.. Várnak minden jóérzésű motoros kétkerekest, aki hoz magával egy tiszta plüssállatot, játékautót, vagy esetleg egy tank üzemanyag árával támogatja az adománygyűjtést.

A gurulást a Honda Márkaklubok Szövetségének tagklubjai, és a Honda Hungary is támogatja. Reméljük minél többen lesznek az indulásnál!

www.shoc.hu


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...