Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Déva V. nagy szívvel, nagy sikerrel!

- 2009.08.29.

Déva V.: Egymilliós támogatás!
„Ősi vérből, új világot!”
Ötödik alakalommal került megrendezésre a Dévai árvaház megsegítésére született rendezvény, motoros túra. Idén nem Magyarországról szerveződött és indult az esemény, mint eddig. A Bujdosó Janóék által tavaly átadott stafétát, Pálffy Béla erdélyi motoros vette át.

Ő és az erdélyi származású, eddigi szervezésekben oroszlánrészt vállalt Dombi Ábel (Dr.) hozták össze ezt a példátlan eseményt. Nem a résztvevők száma miatt volt példátlan, hanem amiatt, hogy ezen a hétvégén minden erdélyi motoros klub, szervezet, csoport képviselte magát! És persze az anyaországiak és a felvidékiek is csatlakoztak.
Idén először fordult elő, hogy mindenki önállóan közelítette meg a találkozási pontot, nem volt teljes létszámú közös gurulás, csak a célállomástól négy kilométerre lévő benzinkúttól, a Gyergyószárhegyi ferences kolostorig. Itt volt a szállás, a műsor, a gyerekek műsora, az adományátadás, a beszédek és egy felszabadult, fantasztikus este, koncertekkel.  
A rendezvényen részt vett:
Blues Riders MC, Daimler MC, Flagellum Dei MC, Free frog's riders, Independent Eagles MC, Plum Brandy Bikers MC, Rebel Wolfs, Turul MC.
Felvidékről a Felvidéki Farkasok BK képviselte a magyar ajkú motorosokat.
Az anyaországból: Condors MC, Chrome Heads MC, Devils MC, Öreg Szivarok Bk, Gój ME, Hunyadi Rend.
297-en regisztráltak, kb. fele-fele arányban erdélyi és anyaországi motorosok, valamint 2 felvidéki. Három zenekar lépett fel, először a helyi, gyergyószárhegyi Narancs, ezek a srácok a rendezvény teljes lebonyolítását is segítették. Az egész Erdély-szerte ismert Nocka út, és a Dirty Jam következett.
Az adományok összeadásánál igazi meglepetés volt a végösszeg: összesen közel 1 millió forint értékű adomány jött össze.

A rendezvényről részletes beszámolót olvashattok a Wild Magazin 167. számában!

 

 



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...