Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


EMAT 2010 - 14. Devils Motor Show: április 11-én a Millenárison

- 2010.02.23.

EMAT 2010 – 14. Devils Motor Show
Április 11., Millenáris


Magyar Motorépítő Bajnokság – a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása
Nemzetközi verseny a Millenárison, a legjobb épített motorokkal, és hot rod-okkal!

Első hívás: itt a nevezés ideje!

Április 11-én a Devils Motor Club és a Rusty Rodders Car Club bemutatja az épített, egyedi kivitelezésű, különleges motorok és autók tizennegyedik nemzeti megmérettetését!

A Magyar Motorépítő Bajnokság idén is várja az épített motorok jelentkezését! A 14 éves tradícióval rendelkező bajnokság kategóriakiírása megtekinthető a www.emat.hu oldalon. Motor, vagy autó nevezési szándékot a mail@devilsmc.hu e-mail címen jelezhettek.

Épített motornak számít a megváltoztatott jellegű gyári motor, vagy a teljesen egyedi motor. Előbbi esetben a jellegváltoztatásnak nem kizárólag a kiegészítőkre kell vonatkoznia. A motorok nevezését előzsűrizés után fogadják el.
 
A 13 motor, és 4 autó kategóriában induló járművek fődíjai (autó, és motor): 100.000.- Ft-osak, az összdíjazás pedig közel kétmillió Ft, melynek a többsége vásárlási utalvány. A Zodiac díja összesen 2500 Euro!

A zsűrizés három részből tevődik össze. Az első egy nemzetközi szakértő zsűri, a második maguk a nevezők, a harmadik pedig a közönség. A közönség a Best of Show sorsáról, valamint az autókról dönt, az előbbi kettő pedig együttesen a többi motorról.

A Devils Motor Club célja, hogy a magyar motorépítést, a magyar motorépítőket segítse, számukra a munkák lehetőségének körét bővítse. Az épített motorokkal közlekedés népszerűsítése, az épített motorok kultúrájának terjedése pedig nem reménytelen vállalkozás talán még ezekben a nehéz időkben sem. A magyar alkotó szellemet értékelik a nemzetközi bajnokságokon elért eredményeink, és az elkészült művek szépsége.

Jelentkezési határidő: április 5. Helyszíni nevezés nincs! Jelentkezéseket korlátozott számban tudnak elfogadni!

És mi az az EMAT?!
Rövidítés. Épített Motorok és Autók Találkozója.
www.emat.hu


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...