Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megvan a két EB-re utazó motor!

- 2010.03.15.

Lezajlott a Magyar Motorépítő Bajnokság előzetes fordulója, a Wild internetes motorszépségverseny. Bemutatjuk a két kiutazót, ezek a motorok képviselik idén Magyarországot az Európa bajnokságon.

Idén összesen mindössze tíz motort neveztetek be, bár több építő jelezte, hogy nem készül el, csak az áprilisi megmérettetésre. Közel 1500 szavazatot kaptak a motorok, és így alakult ki a sorrend. Eredeti terveink szerint az olvasók szavazatai alapján a legjobb eredményt felmutató legjobb tíz motor közül választja ki egy szakmai zsűri a két kiutazót.  
Szakmai zsűrinek nyolc magyar motorépítőműhelyt kértünk fel, akik már komoly tapasztalatokat szereztek külföldön, több komoly díjat is elhozva. Így kaphattunk objektív képet arról, melyik építéseknek van értelmük szerepelni egy nemzetközi megmérettetésen. A nyolc műhely: ArtDeco Motorcycles, Gigamachine Choppers, Joe Papas Bike Farm, King Machine Choppers, Monster Customs, Müce Choppers, Radical Garage, Sapka Művek.
A kiutazó, legjobbnak ítélt motorok között ugyanaz az eredmény jött ki az olvasói szavazatok, és a szakmai zsűri ítélete alapján, ami igen kellemes meglepetés. Azt mutatja, hogy a Wild Magazin olvasói szakmailag felkészültek.
Így tehát utaznak:
Müce Choppers, Simson
Kozári Róbert, Moto Guzzi
A motorok kiutazásának költségeit magazinunk vállalja! A nevezők közül további két motor kapott még szavazatot, a JBF Sportster, és a Gigamachine Blade. Az eddig még nem szereplő motorok nevezést nyertek az április 11-i Magyar Motorépítő Bajnokságra, tehát élőben is megtekinthetők lesznek a Millenárison!

Simson    Müce Choppers 

Moto Guzzi    Kozári Róbert  


JBF Sportster    Hegyi József  

Gigamachine Choppers Blade Sütő Csaba  

Simson Sr2-E    Jocó   

FJ 1100    Feja   

King Machine Intruder  Artúr   

ArtDeco Junak caféracer  Szakál   

Lowlander Cycles GPZ  Gyapjas Csaba 

Breki Savage    Pintér Attila  

Az eddig még nem szereplő motorok nevezést nyertek az április 11-i Magyar Motorépítő Bajnokságra, tehát élőben is megtekinthetők lesznek a Millenárison!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...