Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ne fizess feleslegesen - Kedvező díjú casco motorokra is!

- 2010.04.15.

Már elérhető a www.motorbiztositasok.hu oldalon az az új egyedi fejlesztésű motor casco biztosítás, amely mindenképpen forradalminak nevezhető ezen a piacon. Érezhető a terméken, hogy motorosok készítették motorosoknak.

Eddig alig-alig lehetett casco biztosítást találni a motorokra. Kevés biztosító, igen magas díjon, szigorú feltételekkel és csak nagy önrész vállalásával vállalt casco biztosítást.
A www.motorbiztositasok.hu oldalon most már kedvező díjon alacsony önrésszel és jó feltételek mellett lehet gyorsan, egyszerűen casco biztosítást kötni.

Suzuki GSF 600 S Bandit biztosítási díja 10%, de min. 200.000 Ft-os önrész esetében már akár éves 28.829 Ft-ért!

Télen hónapokig nem motorozol? Ne fizess feleslegesen a töréskockázatokra, a biztosításon keresztül tárolási fedezet választásával jelentősen csökkentheted a díjadat!

Eddig nem lehetett biztosítani olyan kockázatokat, mint a pályázás, off-road használat. A www.motorbiztositasok.hu oldalon található casco biztosításnál már ez is lehetséges!

Új motorok esetében lehetőség van, hogy a motor 6 hónapos koráig a biztosító totál- vagy lopáskár esetén avulás levonása nélkül a teljes új értéket térítse.
Egy balesetnél természetszerűleg sérülhet a motorosruha és a bukósisak is. Külön záradékkal ezeket is lehet már itt biztosítani, amely szintén egyedülálló a piacon és jelentős veszteségektől kíméli meg a pénztárcánkat kár esetén.

Bővebb információ:

www.motorbiztositasok.hu
info@motorbiztositasok.hu

Széles utat kíván az oldal üzemeltetője és egyben a biztosítás közvetítője a Mediator Kft.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...