Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


BUDAPESTEN KERESZTÜL MENNEK SZLOVÉNIÁBA A VILÁG MENTŐMOTOROSAI

- 2011.09.14.

Második alkalommal találkoznak a világ minden részéből a mentőmotorosok. Az első Tűzoltó- és mentőmotoros konferenciát 2009-ben rendezték Pécsen a Mentőmotoros szolgálat tagjai. Akkora siker volt, hogy a rendezvény végén döntés született arról, hogy ezentúl két évente találkoznak a motoros orvosok.

A II. Tűzoltó- és Mentőmotoros Konferenciát a szlovén mentőmotorosok és az International Fire & EMS Motorcycle Response Unit Association (IMRUA) rendezi, a Magyar Mentőmotor Alapítvány segítségével. A konferencia szeptember 15 és 18 között lesz Koperben, melyre a résztvevők egy része Budapesten találkozik, majd innen utaznak el a szlovén kikötővárosba.

15-én reggel 8 órakor a Parlament előtt egy közös fotózással kezdődik az utazás. Az eseményre várnak minden érdeklődőt, akik szeretnék látni különböző országok mentő- és tűzoltómotorjait. Eddig tíz ország mentőszervezete jelezte, hogy szolgálati járművüket is elhozzák. A legtávolabbi vendég a hong-kongi mentőszolgálat vezetője lesz. Természetesen saját motorral is fog érkezni sok mentőmotoros, akik a fotózás után rendőri felvezetéssel vonulnak a Hősök terére, majd az Andrássy úton és a Lánchídon átgurulva indulnak Szlovénia felé.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...