Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Royal Enfield-en nem fog a válság

- 2011.10.11.

Miközben a világ motorkerékpár gyárai a talpon maradásért küzdenek, lassan kezdjük elhinni a Maják jóslatát, miszerint 2012-ben vége a világnak…vagy legalábbis a motorgyártásnak. De úgy tűnik a Royal Enfield nem babonás.
Tavaly megdöntötték a saját eladási rekordjukat a Bullet-el, és több mint 42.000 darabot gyártottak. Idén már a 3. negyedévben elérték ezt, és az év végére 70.000 darab készül, ami 40 %-os növekedés egy év alatt. Az pedig már tényleg a Merkur-os időket idézi, hogy az indiai vásárlóknak több mint egy évet kell várni, ha venni akarnak egyet.
És ez még nem minden, mert az indiai gyárak csak most kezdenek nyitni az 500 cm3 feletti kategóriában és az Enfield nem akar lemaradni. A válasz egy 750-es kéthengeres képében érkezik majd 1-2 éven belül. A leghíresebb modelljükről a ’90-es évek elején gyártott dízelmotoros modellről talán mindenki hallott. Akkor nem futott be nagy karriert, de a jelenlegi benzinárak arra inspirálták a gyárat hogy újraindítsa a gyártást. Ezen kívül új cafe racer és scrambler modellt is terveznek. Kíváncsian várjuk.

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...