Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Devils Börze a Népligetben!

- 2011.10.24.

Ami itt nem lesz, arra nincs is szükséged! November 12-én szezonon kívüli bulira vár a Népligeti Építők Sportcsarnok, zenekarokkal, elképesztő mennyiségű használtalkatrésszel, és egy igen jónak ígérkező bulival.
Lassan húsz éve kezdődött… Nem tévedés, az első Börze ideje 1993! Azóta a közönség alig változott, csak gyarapodott, de aki egyszer itt volt, néha biztos visszanéz.
A Népligeti E-klub adott először otthont a Devils Börzének, s azóta a fejlődés töretlen. A helyszín éveken keresztül a Petőfi Csarnok volt. Lassan fél évtizede pedig megint a Népliget… A végső változás csak néhány száz méter, most az Építők Sportcsarnok várja a motorosokat.
Az alkatrészek eleinte leginkább a működtetéshez szükséges elemekből álltak, akkoriban még nem volt egyszerű az alkatrészbeszerzés. Mára a helyzet megváltozott. Gond nélkül összeállítható akár egy látványos épített motor, vagy egy modern streetfighter, de ha valakinek csak ruha gondja van, az is megoldható.

Ha úgy érzed, belefullad a garázsod a lomokba, ne habozz, szedd össze őket, és próbálj megszabadulni tőlük! Teszteld le, tőled mennyire szívesen vásárolnak… (előzetes asztalfoglalás szükséges)
Fűtött, kulturált környezetben, egy szezonon kívüli bulira készülhetsz, a haverok között. És persze eközben mindent megszerezhetsz, amire csak szükséged lehet. Ha a használt cuccok nem mozgatnak meg, nagyjából harminc motorosbolt vár téli árakkal, nyári választékkal a Börzén.
Az árak meseszerűek, mind az árusok, mind a vásárlók szemszögéből.

Börze:
November 12., szombat, Népliget, Építők Sportcsarnok
Nyitva: 11-20-ig
Belépőjegy: 1500 Ft
Asztalfoglalás, standhely, információ: 06 20/ 4460-777, info@devilsmc.hu
Zenekarok: Leslie Mclasky, Yer Blues

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...