Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


EICMA 69. alkalommal

- 2011.11.07.

Már csak két nap, és megnyitja kapuit Európa legnagyobb motor kiállítása, az EICMA. Félmillió látogatóra számítanak.
November 8.-9.-ig a sajtóé a terep, de 10.-13.-ig bárki beléphet a Milano melletti megrendezett kiállításra. Aki ott lesz, jó ha tudja mit akar megnézni, mert 135.000 m2-t úgysem fog tudni bejárni. 1174 kiállító lesz jelen összesen 36 országból, de ez még nem minden.
A „Green Planet” részleg egy kiállítás a kiállításon belül, a jövő elektromos, sűrített levegős és hibrid hajtásainak melegágya. A környezetbarát technológiákat ki is lehet próbálni a csarnokon belül. A „Tourism on 2 wheels” a túramotorosok részére kínál mindent, ami hasznos lehet a közértbe menet, vagy egy Afrikai túlélőtúrán.
Az esemény egyik igazi színfoltja a Custom Chrome által szponzorált „Custom Area”, ahol egyedi alkatrészeket gyártó cégek kapnak helyet. Itt lesz a Wild hasábjairól is ismerős Abnormal Cyles, a Garage 65 vagy az Asso Special Bike. 12.-én 3 kategóriában versenyeznek majd egymással a kiállított motorok, Chopper, módosított H-D és Cafe Racer.
Persze az is kiderül milyen lett a Ducati új Supersport motorja az 1199 Panigale, vagy a Guzzi modellek jelenleg legnépszerűbbike, a V7 Scrambler változata.

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...