Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ez a macska nem dorombol

- 2011.12.05.

A Confederate Hellcat 3. generációja egyenesen a kedvencek temetőjéből érkezett.
Pár nappal ezelőtt mutatták be az Alabama állambeli Confederate Motorcycles Hellcat típusának legújabb darabját. Az S&S X-Wedge 132 köbinches (2163 cm3) blokkját kapta, ami kicsit sem hasonlít a H-D alapú blokkokra. Ez az S&S saját fejlesztése, 56 fokos hengerszöggel és befecskendezővel. A motor 132 lóerőt ad le hátsó keréken mérve, és ez több mint 200 newtonméteres nyomatékkal párosítva már elég meggyőző adat.
Ha mondjuk a Triumph Rocket-hez hasonlítjuk, akkor hasonló paraméterekkel rendelkezik, leszámítva azt az apró tényt,hogy a Hellcat 225 kg-os tömege 95 kilóval könnyebb a brit háromhengeresénél. A felhasznált billet alumínium, és a szénszálas kerekek gyorsan világossá teszik a dolog miértjét. A futóműből sem spóroltak ki semmit, elöl 50 mm-es Marzocchi teleszkópok, 4 dugós Beringer Aerotec radiális fékek, hátul pedig 2 dugós Brembó kapott helyet.  
Tömegcikk nem lesz belőle, egyrészt a 45.000 dolláros ára, másrészt a kézi összeszerelés miatt, ami heti két motorkerékpár gyártását teszi lehetővé.       

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...