Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Nő a volánnál - új vezető a Magyar Kawasaki Racing Team élén

- 2012.02.15.

A Magyar Kawasaki Racing Team működését február 13-tól Firtosvári Andrea irányítja, aki többek között a csapat korábbi eredményeinek túlszárnyalását is zászlajára tűzte a hamarosan induló szezonban. Az új szakvezető több szálon is kötődik a technikai sportokhoz, és hosszú évek óta vesz részt a hazai sportéletben. Az így szerzett széles körű tapasztalatait pedig sport managerként is kiválóan kamatoztathatja új pozíciójában. Szakképzettsége mellett kiváló szervezési és vezetési képességekkel is rendelkezik, amit az operatív feladatok mellett a csapategység további erősítése érdekében is kiaknáz majd.

„A hazai technikai sportok esetében ritka az olyan professzionálisan működő csapat, mint a Magyar Kawasaki Racing Team, ahol a biztos háttér mellett a csapat élvez minden prioritást. Büszke vagyok, hogy ezt a csapatot irányíthatom. Kiváló versenyzők, remek emberek alkotják a gárdát, mindenki tudásának legjavát adja a közös a cél eléréséhez. A magam részéről én is mindent elkövetek majd a sikeres működés érdekében, és mint minden sportember, én is a korábbi eredményeket túlszárnyalására törekszem a jövőben.” – nyilatkozta Firtosvári Andrea.

A versenyidőszak már nagyon közel van, de ennek ellenére elegendő idő áll rendelkezésére a csapatnak a felkészülésre, hiszen a vezetőváltás zökkenőmentesen zajlott. A versenyzők zavartalanul, a megszokott körülmények mellett készülhetnek az idényre, ami nem pusztán a csapat, de a márka szempontjából is kiemelkedő jelentőséggel bír. A Kawasaki már több, mint 10 éve van jelen Magyarországon. A márka sikereihez pedig mindig is hozzájárultak az általa támogatott versenyzők. A Magyar Kawasaki Racing Team éppen ezért továbbra is egyik legfontosabb céljának tekinti a márka nevének, hírének öregbítését.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...