Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A tetovált lány – és a motorja

- 2012.04.27.

Ha felütjük az enciklopédiát a lázadás szónál, valószínűleg Lisbeth Salander nevét találjuk ott. Nem csoda, ő egy tetovált piercinges hacker csaj, épített motoron.
A David Fincher rendezésében nálunk idén januárban bemutatott, A tetovált lány (The girl with the dragon tattoo) c. film valójában egy feldolgozás, az eredeti ugyanis a svéd változat. A lázadás egyik fő eszköze pedig a Lisbeth Salander (Rooney Mara) által hajtott Honda CL 350. Az irányzat elsőre Cafe racer, bár a kipufogó és a bütykös első gumi inkább Scramblerre hajaz.
A filmben használt motor a Los Angeles-i Glory Motor Works műhelyében készült, Justin Kell építette…mind a hármat. Hülyén venné ki magát ugyanis, ha egy több százmilliós Hollywood-i produkció forgatása azért állna le mert épp felakad az úszó a karburátorban.  

A sztori röviden:
Negyven évvel ezelőtt egy családi ünnepség közben eltűnt a nagyhatalmú Vanger-klán egyik tagja, Harriet. A vén csilliárdos biztos benne, hogy unokahúgát meggyilkolták, ezért felbérel egy állás nélkül maradt újságírót, hogy járjon utána az ügynek. A férfi (Daniel Craig) nyomozni kezd, és segítséget is talál egy tehetséges komputerhacker (Rooney Mara) személyében. Munkájuk nem mindenkinek nyeri el a tetszését maradéktalanul, rég eltemetett titkot fenyeget, és újabb gyilkosságra derít fényt.

A műhely honlapja:
http://www.glorymotorworks.com/Glory_Motor_Works/where.html

 


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...