Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Lakeside Rock&Roll and US car weekend július 5.-8.

- 2012.06.06.

A tavaly nagykorúvá érett agárdi fesztiválon idén is a rock&roll, az amerikai autók, és a tó játsza a főszerepet. Utóbbi kettő kombinációjára már láttunk példát a télen, de vajon hogyan lehet vízben táncolni?
Ez is kiderül az agárdi Park Camping-ben  július első hétévégéjén. Nem utolsó szempont, hogy az első táborban fogantakat már legálisan lehet megrontani (már ha hagyják magukat), a hangulatról pedig a hazai élet legjobb rockabilly, psychobilly, és rock&roll zenészei gondoskodnak. De beszéljen inkább a szervező:

Cactus sodorja cigijét, felnéz, és szúrós tekintettel válaszol:

Nagy amerikai kocsik, rock and roll, fazonok és fazonírozottak, négy nap Álomkorszak, ottalvós mindenamibelefér, magyar és külföldi bandák jönnek, esténként gigakoncertek a fesztiválsátorban, összerázó szituk, "mit kérsz?" és "adjál már!"-ok, főzünk is meg strandolunk, kemények az árnyékban, a reggeli "soha többé" fogadalmat a víz messzire viszi, ezért ne is forszírozd, szerelem (inkább az éjjeli órákban), rosszullétek (inkább a déli órákban), a kemping vízparti, sátorból zsebpeca, és tizenkilenc éve a legvártabb nyári megmozdulás a műfaj rajongóinak és az egy hétvégére begőzölőknek. Ja, és az első Táborban fogantak már nagykislányok, és nekik is jól áll a palacsintaevés a parti padon, pont úgy, mint a kedves mamának '93-ban!

Mosolyogva a Jack-jébe szürcsöl...

Csütörtök estétől verd fel a sátrad, vegyél ki egy bungallót a környéken, a menők kocsiban alszanak(!), és adj egy nagy flasht magadnak, hogy öregen ne csak a szokásos sztorikat motyogd sakk közben a parkban! Gyere le több napra, kaland és túlélőtábor ez a Rock and Roll Weekend!

További infó: www.cadillacs.hu

R

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...