Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Honda CRF250L nyílt napok július 20-21-én

- 2012.07.19.

A nagy érdeklődéssel várt CRF250L modell megérkezett Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben is megtekinthető lesz.

Az elmúlt évek tapasztalata, hogy hazánkban az enduró jellegű motorkerékpároknak jelentős a rajongótábora, amely egyrészről az utak állapotával, másrészről a kényelmes üléshelyzettel is magyarázható. Ha a mai eladási statisztikákat vesszük szemügyre, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy a hosszabb rugóúttal rendelkező járművek népszerűségét csak a robogó boom múlja felül.
A Honda remek modellpalettával rendelkezik a 600 ccm-t meghaladó kategóriában ezen a piacon. Az új CRF250L ezt a line-upot bővíti lefelé, azoknak nyújtva használható alternatívát, akik a városi ingázáson kívül, esetleg könnyed hétvégi terepezésre is használnák motorkerékpárjukat.
A motor várható piaci fogadtatását pozitívan befolyásolja, és a leendő értékesítést megkönnyíti, hogy a kevés számú konkurens modell ára jelentősen meghaladja a CRF250L 1.220.000 Ft-os bruttó kiskereskedelmi árát (reg. adóval együtt értendő).
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a Honda Márkakereskedésekben pénteken 18.00, míg szombaton 17.00 óráig!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...