Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


QR for Life - egy matrica az életet jelentheti

- 2012.10.04.

Baleset? Öntudatlan állapot? Segítségre van szüksége?
A személyes qrforlife kód segítségével bárki segíthet Önnek!

Még nincs a sisakodon?

26 éve motorozom. Végigjártam a kötelező szamárlétrát a Rigától a Ducati-ig. Sok kellemes élményem van, mint mindannyiunknak, hiszen barátaimmal fél Európát bemotoroztam, számtalan találkozóra gurultunk el, még gyorsulási versenyeztem is.
 
Vannak viszont sajnos rossz élményeim is. Egyszer elgázolt egy manus, hál’Isten felálltam belőle, háromszor elcsúsztam. Szerencsés vagyok, mert mindannyiszor kisebb sérülésekkel megúsztam.

Telik-múlik az idő, egyre kevesebbet megyek, azt is egyre óvatosabban. Minden elindulás előtt ellenőrzök mindent és a régi időkkel ellentétben nem hurrázva pattanok fel a nyeregbe, hanem tolok egy laza fohászt, hogy minden rendben legyen. Mi az oka, hogy az ember idővel megváltozik? Szerintem tökmindegy. A lényeg, hogy egyre körültekintőbbek, öngondoskodóbbak esetleg kicsit aggályosabbak leszünk. Gyerekem van, családom, van akikért felelősséggel is tartozom már jó ideje…Indulás előtt mindig variálok a telefonommal és az irataimmal, hogy bukás esetén mindenképpen kéz közelben legyenek, mert szükség lehet rájuk. Most azt gondolhatod, minek ennyit vacakolni? Felpattanunk a vasra és kész...

Persze, ha mélyebben belegondolsz és nem a vagány szól belőled, rögtön rájössz, hogy nekem van igazam. A motorozás veszélyes üzem. Mindig is az volt, csak fiatalon, korábban, másként viszonyultam hozzá. Figyelni kell a megfelelő ruházat kiválasztására, a megfelelő védőfelszerelésekre, ugyanis ha tetszik, ha nem, az ember ebben a közegben puhatestű.

Ok, de mi van, ha baj van?

Mi volna? Segítség kell! Az idő és az információ vészhelyzet esetén létfontosságú lehet! Ezért rakosgatom az irataimat meg a telefonomat indulás előtt össze-vissza. Pedig van jobb megoldás. Az életmentő matrica.


A szolgáltatás egy személyes kóddal ellátott matrica képében jelenik meg nálad. Mivel a szett több matricát is tartalmaz, különböző helyekre ragaszthatod azokat. Sisakra, tankra, pénztárcába, ahova tetszik. A háttérben pedig egy online adatbázis kapcsolódik hozzá, ahol az általad feltöltött személyes,- egészségügyi,- és kapcsolati adataid lapulnak. Vészhelyzet esetén segítőd bármilyen okos telefonnal értelmezni tudja a kódodat és azonnal hozzáfér a fontos adatokhoz. Azonnal látja, hogy ki vagy te, tudni fogja a vércsoportodat, krónikus betegségeidet, gyógyszerallergiádat és azt is, hogy milyen esetben kit kell értesítenie szorult helyzetedről. Ugye nem kell mondanom, hogy ezen akár az életed is múlhat?

A szolgáltatást részletesen a http://qrforlife.com oldalon ismerheted meg. Egyszerű regisztráció után már töltheted is fel fontos adataidat, hogy legalább tényleg úgy indulhass el, hogy Te mindent megtettél a saját érdekedben. A szolgáltatás éves díja 2990 Ft. 7 liter üzemanyag vagy 1 darab 10 napos autópálya matrica ára. Szóval teljesen vállalható…. Nekem biztosan….



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...