Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Működő TIGRIS tank az Oldtimer Show-n!

- 2012.10.06.

A Military Fesztivál az Oldtimer Show kiegészítő rendezvénye lesz 2012-ben. A rengeteg harci jármű és hadi eszköz mellet, a 2. világháborús szárazföldi haderő sumóbajnokával, a Tigris tankkal is találkozhat majd a SYMA közönsége. Október 20-tól 23-ig a rettegett Tigrist nem csak nézegetni lehet majd, hanem a hangját is meg lehet hallgatni. Várhatóan óriási robaj lesz majd a SYMA nagycsarnokban, amikor a V12-es, 39Literes hengerűrtartalmú dízel monstrum életre kel. Az indítást egy nagy teljesítményű akkumulátor és egy 100bar nyomású kompresszor együttesen végzi. A szervezők a Tigris beindítását mind a négy rendezvénynapon délelőtt 1-1, délután pedig 2-2 alkalommal iktatják a programba.
Az Oldtimer Show közönsége számára ismert, hogy a minél régebbi és ritka típusokat szeretjük kiállítani. A youngtimerek részvételét idén kissé visszafogtuk, vagy inkább fogalmazzunk úgy hogy a mennyiség helyett a minőséget, a ritkaságokat tartjuk szem előtt.
A KGST korszak gyöngyszemeiből igen széles paletta fog bemutatkozni, köztük a 6db-os Tátra kiállítás.
Az idei Oldtimer Show sztárjai az egzotikus sportautók lesznek: Lamborghini, Alfa Romeo, Ferrari, Aston Martin, ISO, Jensen, BMW, …
A 2012-es Oldtimer Show kiállítandó járműveinek leválogatása megtörtént, a kiállítóhelyek már a nyár közepén beteltek. Örömmel tudatjuk az érdeklődőkkel, hogy az idei kiállításon ismét teljesen új kollekciót láthatnak majd. A hitetlenkedőket ismét arra biztatjuk, hogy jöjjenek el idén is a SYMA-ba és saját szeműkkel győződjenek meg arról, hogy ismét új kiállítási anyagot tudtunk összevarázsolni.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...