Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Harley Davidson és a Marlboro Man replika

- 2012.10.23.

A H-D FXR kultuszmotorrá érlelődött az évtizedek alatt, ahogyan a Harley Davidson és a Marlboro Man is kultuszfilmmé vált. Minden a ’90-es évek elején kezdődött, amikor még menő volt a Bon Jovi, és Mickey Rourke arca sem kezdett vizuális fegyverré válni a rengeteg plasztikázástól. 
Zrinszky Róbert nagy rajongója a filmnek, így magától értetődő volt, hogy előbb utóbb egy 1985-ös FXR-rel tér vissza Németországból. Azért onnan, mert itthon kevesebb van belőle, mint csigaházon a kúpcserép. A motor a TÜV zsarnokoskodása alatt álló országból a King Machine műhelyébe került, hogy pár hónap múlva egy replika formájában szülessen újjá.
Ákos, a műhely tulajdonosa még emlékszik, amikor a ’90-es évek elején VHS kazettán vért izzadva kockázta ki a megfelelő részeket, hogy jobban lássa a motor részleteit. Ma ez két klikkeléssel elérhető, akárcsak az összes adat, méret, villaszög, kormánykiemelés, hasmagasság, stb...


Ha kíváncsiak vagytok a további részletekre, a Wild 203-as száma október 30-ig a polcokon van! Keresd az újságárusoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...