Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Devils Börze november 17-én!

- 2012.11.05.

Motoros kirakodóvásár és mulatság a Népligetben!

Meguntad? Eladnád? Cserélnéd? Turbóznád?
Minden, ami Motor! 2000 négyzetméteren, november 17-én egész nap, a Népligetben található fűtött, világos és nemdohányzó Építők Csarnokban, ahova egy belépőjegy ellenében ketten jöhettek be: Te és a Motorod!

A Devils Börzén mindenki motorlázban ég, így ha el akarod adni a géped, a legjobb helyen jársz. Amellett, hogy nagy eséllyel találhatsz vevőt, garantáltan nem fogsz unatkozni sem. A kedvező árú büfé egész nap hideg sörrel és meleg kajákkal vár, ahol könnyen összefuthatsz a rég nem látott cimborákkal is, miközben dübörög a rock & roll egy húzós rockabilly trió és egy bombázókból álló csajbanda jóvoltából.

Itt mindent megtalálsz, ami szem-szájnak és motornak ingere. A legnépszerűbb boltok képviseletei őszi akciókkal várják a látogatókat, így most a legjobb áron vásárolhatsz magadnak sisakot, ruhát, csizmát, a motorodnak pedig nyeregtáskát, új vagy akár használt gumit és alkatrészeket. De akkor is jó helyen jársz, ha nem venni, hanem eladni szeretnél, mert könnyen megszabadulhatsz megunt, kinőtt, feleslegessé vált motoros cuccaidtól és alkatrészeidtől.

Akik most kezdik a motorozást, és nem azonnal egy Harley-ban gondolkodnak, azoknak is érdemes eljönni, mert lesznek új és használt robogók nagy választékban. Ha pedig már a karácsony jár az eszedben, azt sem kell kiverned a fejedből, mert könnyen rábukkanhatsz valami jó kis ajándékra a magad vagy a párod számára. A sok kiegészítő közt könnyen beleszerethetsz egy szép kis ékszerbe vagy egy különleges motoros ajándékba.

Elég vad vagy? Ha igen, akkor látogasd meg a Wild Magazin standját, akik mint mindig, most is elhozzák neked a legújabb híreket, legdögösebb csajokat és legjobb ajánlatokat.

Ha Te is imádod a motorokat, itt a helyed!

Pirkadattól alkonyatig.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...