Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Négy igen és V2-es dübörgés

- 2012.11.07.

Normális ember vasárnap este a garázsban bütyköl, ezért sokan lemaradtak a Fátylat rá 10. epizódjáról, az asszony meg úgyis csak a romantikus részleteket tudja elmondani, de ha tovább olvasol minden kiderül.
Múlt vasárnap a Viasat3 Fátylat rá c. műsorában volt látható Horváth Hanga és Nyúzó Tamás esküvője. Itt mindig két pár esküvője zajlik egyszerre, rendszerint kispolgárokat válogatnak össze extrémebb házasulandókkal. Sejthetitek, hogy Nyúzó és Hanga az utóbbi csoportba tartozik, motoros körökben elég ismertnek számítanak.
Az esküvőre többen motorral érkeztek, amit a média úgy tálalt, hogy az egész násznép vad motorosokból állt, de hát a szenzációhajhászás ebben a műfajban kötelező elem. Bár tény, hogy tényleg jól mutattak a motorok a vörös szőnyeg mellett.
A menyasszonyok pin up ruhában tipegtek az oltár elé, a vőlegények pedig szintén ’50-es éveket idéző kék-fehér ruhában. Mivel Tamás a Wasabi étterem séfje, így nem is lehetett kérdés, hogy a lagzi során mindenki ádáz küzdelmet vív majd az evőpálcikákkal.
És a happy end is meglett a végére, Nyúzó és Hanga nyerték az egymillió forint értékű bútorvásárlási utalványt.    

Sok bodogságot kíván a Wild Magazin szerkesztősége!   

(R)

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...