Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


BB kapitány - A legenda Jawa Mustangon érkezik

- 2012.11.19.

Meglátni a motort a csomagok alatt legalább akkora kihívás, mint megérteni az utazás lényegét egy Jawa Mustang nyergében...mégsem lehetetlen.
XX. század utolsó negyedében új csillag született személyében, tündöklése elhomályosíthatja majd a századelő pilótasapkás-sálas kalandorainak emlékét is. Hiszen Ő él, és köztünk jár! Egyelőre a földön, de tervei között szerepel a lég meghódítása is, egy általa eszkábált aeroplánnal, amihez faanyagot gyűjt…
Butított változata Csoki bácsi karaktere, ő nem babettával, hanem egy igazi Mustanggal rója az utakat, igaz ritkábban lövöldözik.  Rövidesen minden bizonnyal világhírű lesz, vagy halott. Esetleg mindkettő.
A külföldi túra nem lehet akadály, emberünk legutóbb Prágába látogatott 3 köbméter csomaggal, és negyven kg alkatrésszel megpakolt Mustangjaval. Szerintem röhögve cserél főtengelyt az út mellett, ha kell napfénnyel és nagyítóval hegeszt, mondacsinált uticélnak pedig bőven elég egy szép képeslap látványa. A fogyasztói társadalom mintapéldányának antiteste, ha úgy tetszik inverze elevenedik meg személyében.
Ha többre vagy kíváncsi, nézz szét itt: www.kondortura.hu vagy olvasd el a 188-as Wildban megjelent Rattus Motoricus Mustangicus cikket.

(R)

 

 

 

 


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...