Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Már 3 millióért a mennybe juthatsz?

- 2012.11.29.

Willie G. Davidsont és fiát, Billt személyesen fogadta a Pápa, majd megáldotta és kézjegyével látta el az általuk vitt két üzemanyagtartályt.
A két tank visszakerül egy-egy 2013-as modellre, melyből az egyiket a Milwaukee-i múzeumban állítják majd ki, a másikat pedig elárverezik jótékony célra. Az egyházfői áldás a kezdetete volt annak az eseménysorozatnak mellyel a gyár a 110. születésnapját ünnepli.
Persze ha jövőre veszel Harley-Davidsont még nem kapsz ingyenjegyet a mennyországba, és nyugodtan köss kötelezőt is, de abban biztos lehetsz, hogy áldott jó motorokra tehetsz szert 2013-ban.
A H-D folytatja a kisszériás modellekre épülő üzletpolitikáját, és jövőre 7 jubileumi modellt bocsát ki limitált példányszámmal. Az 1200 Custom, Super Glide Custom, Fat Boy Lo, Heritage Softail Classic és a  Road King csak a legnépszerűbb modellek, amikből külön jubileumi kiadást vásárolhatsz majd.
Emellett a valaha volt legnagyobb Európai rendezvénysorozatot szervezi a gyár. Hatalmas parádé lesz Rómán keresztül, majd két megakoncert a kolosszeumban és ha ez nem volna elég, a Szent-Péter téren összegyűlt többezer motort a Pápa személyesen fogja megáldani.

(R) 



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...