Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A kucorgó és a hónaljszárító a 205-ös Wildban!

- 2012.12.21.

Norbert fordulékony Stoopere és Tamás apehanger-kormányos Road Kingje között első látásra semmi hasonlóság nincs: Hogy mi köti mégis össze őket, az a cikkből kiderül.

Egy büdös nagy pofon Bud Spencertől vagy egy gyors gyomorszájas Terence Hilltől? De hogy ne legyünk ilyen brutálisak, képzeld el, hogy az egyik oldaladon egy szőke, nagymellű bombázó fekszik, a másikon meg egy félvér latin, gyönyörű popsival. Te mit tennél?

Nos, Egerbaktát valahogy így fogják közre a Mátra és a Bükk domborulatai, Norbert pedig egyet tehetett: olyan motort épített, amivel bátran belevetheti magát a dombok közé. Innen gyökerezik a motor neve is, a Stooper: egyenes derékkal is lehet vezetni, de a hegyi szerpentineken sokkal fordulékonyabb, ha kicsit rákucorodik az ember a tankra. Radó Tamás hónaljszárítós, villámhárító-kormányos Road Kingjéről pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy homlokegyenest más irányelvek szerint épült. A Kawa inverze és antiteste egyben, durván kétszer olyan nehéz, mint Norbert motorja, aminek valószínűleg kevesebb cső kellett az egyedi merevvázához, mint a Road King kormányához.

A gépekről bővebben a Wild magazon 205-ös számában olvashatsz!


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...