Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7268 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:Több mint 1500 amerikai autó randevúzott Komáromban

Több mint 1500 amerikai autó randevúzott Komáromban - 2019.08.14.

Forró hangulat, benzingőzt és gumifüstöt okádó V8-as tengerentúli nagyvasak, sziklákon, farönkökön át száguldó motorosok és rock and roll – több mint 1500 amerikai autó randevúzott a hétvégén a nagykorúvá érett, immáron 18. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon.

Motorok a világból

Motorok a világból - 2019.08.14.

Több fotóért katt a képre!


Videós hírportál :-)

Összes videó megnyitása...


A Harley Fesztivál himnusza

Magyar műsorvezető szerepel a Ferrari filmjében

Wild 277 címlapfotózás Vastag CsabávalAmerikai autók, Enduro Bajnokság és Rednex Komáromban

Amerikai autók, Enduro Bajnokság és Rednex Komáromban - 2019.08.05.

Az amerikai autósok, az extrém endurosok és a freestyle motocrossos fenegyerekek is már készülnek, hiszen a hétvégén startol a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál.

Szabadság szobor a Balaton partján

Szabadság szobor a Balaton partján - 2019.08.05.

Gáborecz István faszobrásznak és egy STIHL fűrésznek köszönhetően Alsóörs ikonikus jelképe újabb szoborral gazdagodott. Az idén 20 éves Harley-Davidson Open Road Fest keretében a Fat Boy és ridere életnagyságú utast kapott egy dekoratív hölgy személyében. A 167 cm magas, 90-70-90 arányokkal büszkélkedő nőt mintázó alkotással bővült kompozíciót mostantól bárki megcsodálhatja a Strand sétányon.

Extrém Enduro Kupa és Freestyle Show a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

Extrém Enduro Kupa és Freestyle Show a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon - 2019.07.17.

A meseszép amerikai autók mellett vadonatúj programmal készül a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban. Az adrenalintól duzzadó autós programokon túl Super Enduro versennyel és lélegzetelállító Motocross Freestyle show-val is várják az érdeklődőket. Kinek sikerül megszereznie a King of the Fort címet? Mit takar a Halál csókja elnevezés? Kiderül augusztus 9-10-én a Monostori erődben.

Motorok a világból

Motorok a világból - 2019.07.27.

Több dögös párosért katt a képre!

Építsd meg a Terminátor motorját!

Építsd meg a Terminátor motorját! - 2019.07.15.

A LEGO-Csoport ma jelentette meg legújabb LEGO® Creator Expert modelljét – egy Harley-Davidson® Fat Boy® modellt. A 1023 darabos modell teletárcsás kerekeket, könnycsepp formájú üzemanyagtartályt, beépített kilométerórát és kettős kipufogót tartalmaz.

Cool & Sexy – exkluzív The Rolling Stones kollekció a Harley-tól

Cool & Sexy – exkluzív The Rolling Stones kollekció a Harley-tól - 2019.07.17.

Legendák találkozása a textíliákon, egy exkluzív limitált kollekció, amely azt hirdeti: ne akarj senkinek sem megfelelni, vállald fel önmagad és élvezd az életet, úgy, ahogy csak akarod. A Harley-Davidson - Guns N’Roses pólók után itt a következő nagy dobás, a limitált The Rolling Stones kollekció. 

Motorok a világból

Motorok a világból - 2019.07.08.

Több fotóért katt a képre!

Hatalmas tömeget vonzott a II. Riders Fest Soltvadkerten

Hatalmas tömeget vonzott a II. Riders Fest Soltvadkerten - 2019.07.15.

Soltvadkerten a Vadkerti-tó kemping adott otthont a XIX. Motoros Találkozónak és a II. Riders Fest rock zenei rendezvénynek.

Egyre többen vásárolnak motort Magyarországon

- 2019.07.08. Egyre többen vásárolnak motort Magyarországon

Fokozódik a motorozás iránti vágy, amelyet az is jól mutat, hogy rendkívül jól fogynak az új kétkerekűek hazánkban. Az OMV a nyári szezonban kiemelt figyelmet fordít a motorosokra, ezért egy kifejezetten nekik szánt termékportfoliót vezet be töltőállomásain. A vállalat a kampány során együttműködik az első magyarországi, kimondottan motoros túrákat szervező Rhino Tours utazási irodával, akikkel közös fejlesztésben jelenítik meg túraötleteiket és javaslataikat Kanyarnapló néven.

Motorok a világból

- 2019.07.02. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

A Sportverdások figyelnek ránk útközben

- 2019.07.03. A Sportverdások figyelnek ránk útközben

Az alábbi óriásplakát került/kerül ki az autópályák mellé, valamint Budapesten a nyár hátralévő hónapjaiban.

Magyarország három legenergiahatékonyabb autója együtt a Hősök terén

- 2019.06.27. Magyarország három legenergiahatékonyabb autója együtt a Hősök terén

A nagy múltú versenyen évről-évre Európa és a környező országok legjobb egyetemi és középiskolás csapatai gyűlnek össze, hogy kiderüljön, melyikük járműve tudja a legnagyobb távot megtenni 1 liter üzemanyaggal vagy 1 kWh energiával.

Night Power Challenge Kunmadár - Június 28-29.

- 2019.06.27. Night Power Challenge Kunmadár - Június 28-29.

Night Power Challenge Kunmadár - Június 28-29. Éjszakai és nappali gyorsulási versennyel folytatódik a Kunmadarasi őrület.

Motorok a világból

- 2019.06.21. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Rosszlány

- 2019.06.14. Rosszlány

"A jubileumi Fat Boy chicano stílusú átalakulása nem ment egyik pillanatról a másikra, és komoly előkészítést igényelt. Banáth Tibinek pedig nem volt még ezelőtt épített motorja, azonban a cukrász végzettségű fiatalember ki-kitekintett a főzőüstök világából, és egy profi ötvösnél megtanulta a fémfelületek kézi vésésének alapjait.

Bazi Nagy RMC Vásár

- 2019.06.14. Bazi Nagy RMC Vásár

Részletek a képre kattintva!

Ma kezdődik a jubileumi Open Road fest

- 2019.06.05. Ma kezdődik a jubileumi Open Road fest

Huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, zene és szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Június 5. és 9. között Alóörsön pörgeti a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, és az Anna and the Barbies is. Idén is elárasztják a Balaton partját a vasparipák egy felejthetetlen felvonuláson, de lesznek vezetett túrák, kaszkadőr show, freestyle motocross, légi parádé és számtalan egyéb izgalmas napközbeni program. Sőt a legszerencsésebb fesztiválozó egy vadiúj Harley-val gazdagodva tér haza.

Motorok a világból

- 2019.06.05. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Szerdán kezdődik a jubileumi Open Road fest

- 2019.06.03. Szerdán kezdődik a jubileumi Open Road fest

Szerdán huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, zene és szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Június 5. és 9. között Alóörsön pörgeti majd a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, és az Anna and the Barbies is. Idén is elárasztják a Balaton partját a vasparipák egy felejthetetlen felvonuláson, de lesznek vezetett túrák, kaszkadőr show, freestyle motocross, légi parádé és számtalan egyéb izgalmas napközbeni program. Sőt a legszerencsésebb fesztiválozó egy vadiúj Harley-val gazdagodva tér haza.

Motorok a világból

- 2019.06.03. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Megjelent a Wild magazin legújabb, 282. száma!

- 2019.05.31. Megjelent a Wild magazin legújabb, 282. száma!

A májusi számunkat gyakorlatilag teljes egészében a május 4-5-én lezajlott Budapest Motor Shownak szenteltük, hogy azok e maradjanak le semmiről, akik a botrányosan rossz idő miatt nem indultak el a Tüske Csarnokba.

Motorok a világból

- 2019.05.31. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

13. MOTOROS BÚCSÚ BESZÁMOLÓJA

- 2019.05.22. 13. MOTOROS BÚCSÚ BESZÁMOLÓJA

A Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány által kezdeményezett és partnerként segítő, támogató motoros szervezetek (Ecsédi Motoros Egyesület, MOTaMOT, Szkíta Motoros Egyesület, Felvidéki Motorosok, Hunyadi Rend és a MotorkerékPálosok közössége) közös eseménye már péntek délután kezdetét vette a hivatalos megnyitóval.

Motorok a világból

- 2019.05.27. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Betegség miatt lemondta fellépését Glenn Hughes

- 2019.05.22. Betegség miatt lemondta fellépését Glenn Hughes

Betegség miatt lemondta koncertjét Glenn Hughes, aki Alsóörsön az Open Road Festen lépett volna fel. Orvosi utasításra a zenekar menedzsmentje az összes májusi, és a júniusi turnédátumokat, köztük a magyarországi fellépést is törölték.

Motorok a világból

- 2019.05.16. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

EMAT – 22. Devils Motor Show – 11. Rusty Rodders hot rod show - Eredmények

- 2019.05.13. EMAT – 22. Devils Motor Show – 11. Rusty Rodders hot rod show - Eredmények

Megérkeztek a hivatalos végeredmények az EMAT – 22. Devils Motor Show – 11. Rusty Rodders hot rod show Magyar Motorépítő Bajnokság – Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokságról!

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

- 2019.05.09. Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat. Az EDDA Művek, a Karthago, az Ivan and the Parazol és Karácsony James is örömét fejezte ki és megtiszteltetésnek tartja, hogy meghívást kaptak a jubileumi fesztiválra, amely június 5. és 9. között dübörög majd Alsóörsön. Az elmúlt 20 év mérlege: közel 500 000 látogató a világ 58 országából, több mint 260 000 liter sör, 26 külföldi sztár és számos hazai nagyágyú.

Motor Show Budapest – a tavaszi motorkiállítás lezajlott

- 2019.05.07. Motor Show Budapest – a tavaszi motorkiállítás lezajlott

Show must go on! Kedves motorosok!   A Tüske Csarnok impozáns környezetében szerveztük meg a hétvégén az újragondolt tavaszi Motorkiállítást. Az inspirált bennünket, hogy egy ilyen csodálatos országban, mint Magyarország, nem történhet meg, hogy nincs egy átfogó motoros tavaszi seregszemle.

13. Motoros Búcsú

- 2019.05.06. 13. Motoros Búcsú

2019. évben a hagyományokhoz híven immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre a Motoros Búcsú - Kerékpárosok és Motorosok Zarándoklata az Ecséd település szélében található festőien szép Szentkút-völgyében.

Megjelent a Wild magazin legújabb, 281. száma!

- 2019.05.06. Megjelent a Wild magazin legújabb, 281. száma!

Kicsit esős ez a megjelenés, de lassan itt a nyár (azt hazudják). Addig is olvasgassátok az új számunkat a takaró alól!

Motorok a világból

- 2019.05.03. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

SUZUKI Katana bemutató, Hungaroring helyett a Motor Show-n!

- 2019.05.03. SUZUKI Katana bemutató, Hungaroring helyett a Motor Show-n!

Most kaptuk a hírt, hogy a szombati Hungaroringen megrendezésre kerülő Suzuki & ORFK-OBB MOTOFEST 2019-es rendezvény, a várható rossz időjárás miatt elmarad. Így a régóta várt 2019-es Suzuki Katana hivatalos bemutatója a Motor Show Budapest kiállításon, a MOTORRAD standján lesz látható.

Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing

- 2019.04.29. Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing

A világ egyik legelismertebb márkája, a Harley-Davidson társul a párizsi E-Prix legrangosabb Formula E csapatával az Envision Virgin Racinggel. Két márka, amely a jelenbe hozza el az elektromos közlekedés jövőjét két és négy keréken.

Motor Show Budapest - Május 4-5. Tüske Csarnok

- 2019.04.29. Motor Show Budapest - Május 4-5. Tüske Csarnok

Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Helyszín és időpont: Budapest, Tüske Csarnok, Május 4-5.

Motorépítő bajnokság Erdélyben!

- 2019.04.22. Motorépítő bajnokság Erdélyben!

A Daimler MC és a Transylvanian Speedshop Székelyudvarhelyen szervezi meg a második Erdélyi Custom Fest-et. A két napos rendezvényre várják motor és autó építők jelentkezését, akik szívesen bemutatnák járműveiket Székelyhon szívében. Nevezés: daimler_mc@yahoo.com

Rednex a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

- 2019.04.23. Rednex a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

Az amerikai folk legendás alakja, Cotton Eye Joe lesz a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál „díszvendége”. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex. Az egész világot meghódító, a 90-es évek svéd pop csillagai látványos show-val érkeznek Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country muzsikával fűszerezze.

Motorok a világból

- 2019.04.17. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Már előrendelhető az elektromos Harley Magyarországon

- 2019.04.22. Már előrendelhető az elektromos Harley Magyarországon

A vadonatúj elektromos LiveWire motorkerékpár immáron hazánkban is előrendelhető. Az első villany Harley-k szállítása őszre várhatóak. Aki elsőként szeretné megkaparintani az elektromos kétkerekűt és belépni a felvillanyozó motorozás korszakába, annak érdemes sietnie, hiszen az érdeklődés nagyon intenzív és 2019-re elég szűkös készlet áll rendelkezésre.

Motorok a világból

- 2019.04.15. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

- 2019.04.15. Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

„Hétköznap a filmekben esek-kelek, felgyújtanak, lelőnek, robbantanak, hétvégén meg arra ügyelek, nehogy elessek a motoros show-kon!” – Erdős Csaba, a Stunt Riding koronázatlan királya egy szenzációs születésnapi meglepetéssel készül a jubileumi Harley-Davidson Open Road Festre.

Motorok a világból

- 2019.04.12. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Motor Show Budapest - Május 4-5., Tüske Csarnok

- 2019.04.12. Motor Show Budapest - Május 4-5., Tüske Csarnok

Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Helyszín és időpont: Budapest, Tüske Csarnok, Május 4-5.

Motorok a világból

- 2019.04.08. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Már egy hónap sincs hátra!

- 2019.04.08. Már egy hónap sincs hátra!

Május 4-5., Motor Show Budapest: a Tüske Csarnokban! A Motor Show a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és egyben a V4 Customs, a Visegrádi Országok közös bajnokságának alapítója. A szakmai zsűri által kiválasztott győztesek meghívást nyernek a Motorépítő Világbajnokságra.

Motorok a világból

- 2019.04.05. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Kapzsi Király - Wild 280

- 2019.04.05. Kapzsi Király - Wild 280

"...Winston számára hatalmas megtiszteltetést jelentett, amikor a Royal Enfield cég egyenesen a Rough Crafts-ot, vagyis az ő műhelyét kérte fel egy újabb típusuk, a Continental GT 650 átépítésére. A meghívásuknak eleget téve ellátogatott a cég főhadiszállására, ott elbeszélgetett a tervezőkkel, és igencsak meglepődött azon, hogy mennyi energiát fektettek az újabb modellek kifejlesztésére. Mint az emberek többségének, természetesen neki is voltak előzetes elképzelései az ott folyó munka „minőségéről”, de kellemesen csalódott. El kellett ismernie, hogy az RE-nél most egy nagyon jó blokkot és vázat hoztak létre. Vagyis egy olyan alapot, amivel öröm lesz dolgozni…

Motorok a világból

- 2019.04.01. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!


Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...