Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7266 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:Rosszlány

Rosszlány - 2019.06.14.

"A jubileumi Fat Boy chicano stílusú átalakulása nem ment egyik pillanatról a másikra, és komoly előkészítést igényelt. Banáth Tibinek pedig nem volt még ezelőtt épített motorja, azonban a cukrász végzettségű fiatalember ki-kitekintett a főzőüstök világából, és egy profi ötvösnél megtanulta a fémfelületek kézi vésésének alapjait.

Bazi Nagy RMC Vásár

Bazi Nagy RMC Vásár - 2019.06.14.

Részletek a képre kattintva!


Videós hírportál :-)

Összes videó megnyitása...


A Harley Fesztivál himnusza

Magyar műsorvezető szerepel a Ferrari filmjében

Wild 277 címlapfotózás Vastag CsabávalMa kezdődik a jubileumi Open Road fest

Ma kezdődik a jubileumi Open Road fest - 2019.06.05.

Huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, zene és szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Június 5. és 9. között Alóörsön pörgeti a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, és az Anna and the Barbies is. Idén is elárasztják a Balaton partját a vasparipák egy felejthetetlen felvonuláson, de lesznek vezetett túrák, kaszkadőr show, freestyle motocross, légi parádé és számtalan egyéb izgalmas napközbeni program. Sőt a legszerencsésebb fesztiválozó egy vadiúj Harley-val gazdagodva tér haza.

Motorok a világból

Motorok a világból - 2019.06.05.

Több fotóért katt a képre!

Szerdán kezdődik a jubileumi Open Road fest

Szerdán kezdődik a jubileumi Open Road fest - 2019.06.03.

Szerdán huszadik alkalommal nyílnak ki a kapuk, hogy a motorok, zene és szabadság szerelmesei együtt indítsák be a szezont. Június 5. és 9. között Alóörsön pörgeti majd a hangulatot többek között a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, és az Anna and the Barbies is. Idén is elárasztják a Balaton partját a vasparipák egy felejthetetlen felvonuláson, de lesznek vezetett túrák, kaszkadőr show, freestyle motocross, légi parádé és számtalan egyéb izgalmas napközbeni program. Sőt a legszerencsésebb fesztiválozó egy vadiúj Harley-val gazdagodva tér haza.

Motorok a világból

Motorok a világból - 2019.06.03.

Több dögös párosért katt a képre!

Megjelent a Wild magazin legújabb, 282. száma!

Megjelent a Wild magazin legújabb, 282. száma! - 2019.05.31.

A májusi számunkat gyakorlatilag teljes egészében a május 4-5-én lezajlott Budapest Motor Shownak szenteltük, hogy azok e maradjanak le semmiről, akik a botrányosan rossz idő miatt nem indultak el a Tüske Csarnokba.

Motorok a világból

Motorok a világból - 2019.05.31.

Több fotóért katt a képre!

13. MOTOROS BÚCSÚ BESZÁMOLÓJA

13. MOTOROS BÚCSÚ BESZÁMOLÓJA - 2019.05.22.

A Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány által kezdeményezett és partnerként segítő, támogató motoros szervezetek (Ecsédi Motoros Egyesület, MOTaMOT, Szkíta Motoros Egyesület, Felvidéki Motorosok, Hunyadi Rend és a MotorkerékPálosok közössége) közös eseménye már péntek délután kezdetét vette a hivatalos megnyitóval.

Motorok a világból

Motorok a világból - 2019.05.27.

Több dögös párosért katt a képre!

Betegség miatt lemondta fellépését Glenn Hughes

- 2019.05.22. Betegség miatt lemondta fellépését Glenn Hughes

Betegség miatt lemondta koncertjét Glenn Hughes, aki Alsóörsön az Open Road Festen lépett volna fel. Orvosi utasításra a zenekar menedzsmentje az összes májusi, és a júniusi turnédátumokat, köztük a magyarországi fellépést is törölték.

Motorok a világból

- 2019.05.16. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

EMAT – 22. Devils Motor Show – 11. Rusty Rodders hot rod show - Eredmények

- 2019.05.13. EMAT – 22. Devils Motor Show – 11. Rusty Rodders hot rod show - Eredmények

Megérkeztek a hivatalos végeredmények az EMAT – 22. Devils Motor Show – 11. Rusty Rodders hot rod show Magyar Motorépítő Bajnokság – Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokságról!

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

- 2019.05.09. Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat. Az EDDA Művek, a Karthago, az Ivan and the Parazol és Karácsony James is örömét fejezte ki és megtiszteltetésnek tartja, hogy meghívást kaptak a jubileumi fesztiválra, amely június 5. és 9. között dübörög majd Alsóörsön. Az elmúlt 20 év mérlege: közel 500 000 látogató a világ 58 országából, több mint 260 000 liter sör, 26 külföldi sztár és számos hazai nagyágyú.

Motor Show Budapest – a tavaszi motorkiállítás lezajlott

- 2019.05.07. Motor Show Budapest – a tavaszi motorkiállítás lezajlott

Show must go on! Kedves motorosok!   A Tüske Csarnok impozáns környezetében szerveztük meg a hétvégén az újragondolt tavaszi Motorkiállítást. Az inspirált bennünket, hogy egy ilyen csodálatos országban, mint Magyarország, nem történhet meg, hogy nincs egy átfogó motoros tavaszi seregszemle.

13. Motoros Búcsú

- 2019.05.06. 13. Motoros Búcsú

2019. évben a hagyományokhoz híven immáron 13. alkalommal kerül megrendezésre a Motoros Búcsú - Kerékpárosok és Motorosok Zarándoklata az Ecséd település szélében található festőien szép Szentkút-völgyében.

Megjelent a Wild magazin legújabb, 281. száma!

- 2019.05.06. Megjelent a Wild magazin legújabb, 281. száma!

Kicsit esős ez a megjelenés, de lassan itt a nyár (azt hazudják). Addig is olvasgassátok az új számunkat a takaró alól!

Motorok a világból

- 2019.05.03. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

SUZUKI Katana bemutató, Hungaroring helyett a Motor Show-n!

- 2019.05.03. SUZUKI Katana bemutató, Hungaroring helyett a Motor Show-n!

Most kaptuk a hírt, hogy a szombati Hungaroringen megrendezésre kerülő Suzuki & ORFK-OBB MOTOFEST 2019-es rendezvény, a várható rossz időjárás miatt elmarad. Így a régóta várt 2019-es Suzuki Katana hivatalos bemutatója a Motor Show Budapest kiállításon, a MOTORRAD standján lesz látható.

Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing

- 2019.04.29. Társul a Harley-Davidson és az Envision Virgin Racing

A világ egyik legelismertebb márkája, a Harley-Davidson társul a párizsi E-Prix legrangosabb Formula E csapatával az Envision Virgin Racinggel. Két márka, amely a jelenbe hozza el az elektromos közlekedés jövőjét két és négy keréken.

Motor Show Budapest - Május 4-5. Tüske Csarnok

- 2019.04.29. Motor Show Budapest - Május 4-5. Tüske Csarnok

Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Helyszín és időpont: Budapest, Tüske Csarnok, Május 4-5.

Motorépítő bajnokság Erdélyben!

- 2019.04.22. Motorépítő bajnokság Erdélyben!

A Daimler MC és a Transylvanian Speedshop Székelyudvarhelyen szervezi meg a második Erdélyi Custom Fest-et. A két napos rendezvényre várják motor és autó építők jelentkezését, akik szívesen bemutatnák járműveiket Székelyhon szívében. Nevezés: daimler_mc@yahoo.com

Rednex a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

- 2019.04.23. Rednex a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

Az amerikai folk legendás alakja, Cotton Eye Joe lesz a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál „díszvendége”. A Monostori erőd és az amerikai autók szerelmesei ostromára készül a Rednex. Az egész világot meghódító, a 90-es évek svéd pop csillagai látványos show-val érkeznek Komáromba, hogy a V8-as motordübörgést amerikai country muzsikával fűszerezze.

Motorok a világból

- 2019.04.17. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Már előrendelhető az elektromos Harley Magyarországon

- 2019.04.22. Már előrendelhető az elektromos Harley Magyarországon

A vadonatúj elektromos LiveWire motorkerékpár immáron hazánkban is előrendelhető. Az első villany Harley-k szállítása őszre várhatóak. Aki elsőként szeretné megkaparintani az elektromos kétkerekűt és belépni a felvillanyozó motorozás korszakába, annak érdemes sietnie, hiszen az érdeklődés nagyon intenzív és 2019-re elég szűkös készlet áll rendelkezésre.

Motorok a világból

- 2019.04.15. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

- 2019.04.15. Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

„Hétköznap a filmekben esek-kelek, felgyújtanak, lelőnek, robbantanak, hétvégén meg arra ügyelek, nehogy elessek a motoros show-kon!” – Erdős Csaba, a Stunt Riding koronázatlan királya egy szenzációs születésnapi meglepetéssel készül a jubileumi Harley-Davidson Open Road Festre.

Motorok a világból

- 2019.04.12. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Motor Show Budapest - Május 4-5., Tüske Csarnok

- 2019.04.12. Motor Show Budapest - Május 4-5., Tüske Csarnok

Magyarország tavaszi motorfesztiválja visszatér! Helyszín és időpont: Budapest, Tüske Csarnok, Május 4-5.

Motorok a világból

- 2019.04.08. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Már egy hónap sincs hátra!

- 2019.04.08. Már egy hónap sincs hátra!

Május 4-5., Motor Show Budapest: a Tüske Csarnokban! A Motor Show a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és egyben a V4 Customs, a Visegrádi Országok közös bajnokságának alapítója. A szakmai zsűri által kiválasztott győztesek meghívást nyernek a Motorépítő Világbajnokságra.

Motorok a világból

- 2019.04.05. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Kapzsi Király - Wild 280

- 2019.04.05. Kapzsi Király - Wild 280

"...Winston számára hatalmas megtiszteltetést jelentett, amikor a Royal Enfield cég egyenesen a Rough Crafts-ot, vagyis az ő műhelyét kérte fel egy újabb típusuk, a Continental GT 650 átépítésére. A meghívásuknak eleget téve ellátogatott a cég főhadiszállására, ott elbeszélgetett a tervezőkkel, és igencsak meglepődött azon, hogy mennyi energiát fektettek az újabb modellek kifejlesztésére. Mint az emberek többségének, természetesen neki is voltak előzetes elképzelései az ott folyó munka „minőségéről”, de kellemesen csalódott. El kellett ismernie, hogy az RE-nél most egy nagyon jó blokkot és vázat hoztak létre. Vagyis egy olyan alapot, amivel öröm lesz dolgozni…

Motorok a világból

- 2019.04.01. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Arlen Ness emlékére

- 2019.04.01. Arlen Ness emlékére

Nyilván senkinek nem kell bemutatni a legendás amerikai motorépítőt. A modern motorépítés keresztapja 79 éves korában gurult át az örök vadászmezőkre.

Motorok a világból

- 2019.03.29. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Indul a szezon a Harley-nál

- 2019.03.29. Indul a szezon a Harley-nál

Teszthétvégével, születésnappal és szezonnyitó ünnepséggel indítja a szezont a Harley-Davidson. Sok szeretettel, csillogó vasparipákkal és szülinapi meglepetésekkel várják a kétkerekűek szerelmeseit április első két hétvégéjén. Te is szívesen nyeregbe pattannál? Akkor ott a helyed!

Tavaszi előjáték az RMC-vel

- 2019.03.22. Tavaszi előjáték az RMC-vel

Részletek a képre kattintva!

Megjelent a Wild magazin legújabb, 280. száma!

- 2019.03.22. Megjelent a Wild magazin legújabb, 280. száma!

Itt a tavasz, itt a márciusi Wild! Ízelítő a tartalomból: POKOLI CHOPPER Ugyan az olasz Motor Bike Expo „Legjobb fényezés” díját elhozó motort előző számunkban már érintettük, de Gaetano Sole Chopper Hell-jét most főszereplőként is megmutatjuk Nektek.

Motorok a világból

- 2019.03.20. Motorok a világból

Több dögös fotóért katt a képre!

Magyar műsorvezető szerepel a Ferrari filmjében

- 2019.03.20. Magyar műsorvezető szerepel a Ferrari filmjében

A Ferrari a földkerekség talán legismertebb márkája, éppen ezért sportautóinak és a névhez tartozó termékeknek ritkán készítenek reklámfilmeket, hiszen az ágaskodó ló már saját magát eladja. Sok-sok híresség örömmel fogadná, ha a Ferrari termékeit reklámozhatná, de ezúttal nem egy világsztár kapott felkérést, hanem honfitársunk, Tordai István a SportVerda című magyar autós tévéműsor műsorvezetője kapta meg a lehetőséget, hogy a Ferrari óramárkájának filmjében szerepelhessen. "Alig hittem el, mikor a hazai importőr megkért, hogy szerepeljek a Ferrari órák legújabb filmjében. Visszakérdeztem, hogy biztosan rám gondoltak-e, hiszen ott van például John Travolta vagy Daniel Craig, és még sorolhatnám a világsztárokat. A Ferrari világmárka, én pedig nem vagyok világsztár. Azt válaszolták, nincs semmi félreértés, és azt is szeretnék, hogy mi - vagyis a SportVerda stáb - készítsük el a filmet." - kezdte a műsorvezető.  "Szereztem egy 612 Scaglietti-t, ami nagyon ritka, és nem úgy néz ki, mint a Ferrarik általában. Direkt nem akartunk piros Ferrarit. Sok munka után elkészült a 15 másodperces film, mellyel azt hiszem, eddigi pályafutásom talán legnagyobb kihívását teljesítettem. Egyébként, amikor nézem a filmet, még mindig nem hiszem el, hogy én vagyok benne" - mondta dr. Tordai István.

Motorok a világból

- 2019.03.18. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Az ördög ügyvédje - Wild 279

- 2019.03.18. Az ördög ügyvédje - Wild 279

"A rossznyelvek szerint a New England Patriots azért költözött át Bostonból Foxborough-ba, mert Massachusetts fővárosa egyszerűen nem bírt volna el két akkora legendával, mint a lapzártánk idején a hatodik Super Bowl győzelmét elérő amerikai football csapat és e cikkünk főszereplőjének megálmodója, a Madhouse Motors építőműhely."

Motorok a világból

- 2019.03.13. Motorok a világból

Több fotóért katt a képre!

Elektromos bicók a Harley-tól gyerkőcöknek

- 2019.03.11. Elektromos bicók a Harley-tól gyerkőcöknek

Jönnek a StaCyc új, 12 és 16 collos elektromos Harley kétkerekűi gyerkőcöknek. A Harley-Davidson bejelentette, hogy felvásárolja a StaCyc, Inc. vállalatot, amely kifejezetten a gyerekek számára készít EDRIVE elektromos meghajtású járműveket. Az új modellek igazi áttörést jelentenek a legfiatalabb motorosok eléréséhez. Nem kérdés: imádni fogják a motorozás élményét.  

Motorok a világból

- 2019.03.11. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!

Elementáris túraélménnyel csábít az új Electra Glide Standard

- 2019.03.08. Elementáris túraélménnyel csábít az új Electra Glide Standard

A Harley-Davidson Grand American Touring modellek által inspirált, erőtől duzzadó Milwaukee-Eight 107 motorblokk hajtotta új Electra Glide Standard nyers, csontig hatoló túraélményt kínál.

Boldog Nőnapot!

- 2019.03.08. Boldog Nőnapot!

Boldog Nőnapot kívánunk minden kedves Hölgy olvasónknak! :)

Két hónap múlva Motor Show!

- 2019.03.04. Két hónap múlva Motor Show!

Az 1996-ban alapított Magyar Motorépítő Bajnokság, a Motor Show, idén új helyszínt, plusz, programokat, lendületet, különlegességeket kapott. A helyszín méltó az eddigiekhez, hiszen akár a Budapest Kongresszusi Központ, a Millenáris, vagy a Hungexpo után fontos a magas színvonal.

Motorok a világból

- 2019.03.04. Motorok a világból

Több dögös párosért katt a képre!


Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...