Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.04.05.

Az ünnep miatt egy nappal később, április 3-án kerültek helyeikre az V. évfolyam 7. számának példányai, címlapon a Pannónia Fesztivál egyik sztárfellépőjével, a brit Foreign Beggars-szel. Már alig másfél hónap van hátra a nyár első fesztiváljáig, készüljetek!

rcklt507_b1.jpg

További tartalmak: kielemezgettük a magunk módján az új Road-lemezt és a Bencsik Samu emlékére készült DVD-t. Aztán: Demjén Rózsi a Barbában, Paddy and the Rats a Club 202-ben, Hegyalja Fesztivál a + a szokásos ízelítő a kedvenc klubjaink műsorából (Zúzda, Dürer, Rocktogon, Gozsdu Manó, ShowBarlang, Big Bike Pub, BemRockpart).

És a többi alaprovat: Miss Poppy, Horoszkóp, Club Info, Programajánló, Motorbklokk a Wild-tól, stb. A nagybetűs kultúra zászlaját is meglengettük: A Belvárosi Színház műsorán futó Esőembert ajánljuk Nagy Ervinnel és Kulka Jánossal és a - XXXI. Magyar Sajtófotó Kiállítást amely a Nemzeti Múzeumban fut május 12-ig. A nyereményjáték keretén belül továbbra is nyerhettek PaFe-bérleteket nálunk, valamint ezúttal 3 db új Road-CD-t is kisorsolunk. Részletek a lapban illetve itt: www.rcklt.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...