Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


SS Trike – 117 XA

- 2013.04.16.

Valami nagyon érdekes lavina készül elindulni, amit akkor sem fogok megérteni ha addig élek, mint a mocsári teknős. Nyilván időhurokba keveredtem és megrekedtem a múltban, de ezek a legújabb trendek számomra olyanok mint a szex nő nélkül…nem az igazi, na. A velocipéd méretű első kerék látványa már nem szokatlan, de hogy honnan ez a kis hátsókerék iránti beteges vonzalom az rejtély.

Hab a tortán, hogy az SS Trike esetében a „London szeme” méretű óriás-kereket olyan közel rakták a blokkhoz amennyire csak lehetséges. Emellé aztán kapott egy hatalmas tankot ami úgy csapja szét a látványt mint Zil a marhatrágyát.

Az elképesztő méretű ülés szinte sugallja, bűntetlenül eheted a sültkrumplit és a hamburgert, ebben a fotelben akkor is elférsz, ha már akkora vagy hogy a tűzoltók vágnak ki a saját házadból. Az ülés csak a jéghegy csúcsa, a trike erre az évre további kényelmi felszereléseket is kapott. Az S&S 117 köbinches (1920 köbcentis) X-Wedge blokkja már gumiágyazásban imbolyog, valamint alapfelszereltség lett a légrugó is. És itt még mindig nincs vége! Az extrák listája hosszabbra nyúlik mint a barátok közt epizódjai: utánfutó csatlakozás, hatalmas túraplexi, utas-háttámla, vagy komoly hifi beépítésére is lehetőség nyílik.

Ha a megrendelhető többi extrára is kíváncsi vagy, vedd meg a Wild Magazin 209-es számát! Ne késlekedj, már csak pár napig kapható

 

2012world_056_d_l.jpg   

2012world_056_a_l.jpg 2012world_056_e_l.jpg

cimlap209.jpg 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...