Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.04.19.

Páros hét van, tehát kedden jelenésük volt a szokásos 650 lelőhelyen!

rcklt508.jpg

Címlapon a PaFe ’13 apropóján a Rudimental, ez a két év leforgása alatt undregroundból mainstream-be tört, londoni elektronikus kvartett. Elrejtettünk néhány furcsaságot is a borítón, aki megtalálja, örül. Belül megújult a dizájn, ráadásul még szebb, mint legutóbb.

A tartalom pediglen: Pannónia Fesztivál, Hegyalja Fesztivál, The Silver Shine (lemezajánló + koncert a Rocktogonban), Nazareth, Örökség a Club 202-ben, Ganxta Zolee és a Kartel a SOTE Klubban, Tátrai Band a Barba Negrában, III. Killing-Billy Fesztivál  a Dürerben, Cock Rock Fesztivál a Gödör Klubban, Hippikiller a GMK-ban, Cherry Bomb a ShowBarlangban, Nitus & The Rollin Dice a Big Bike Pubban + Miss Poppy - csajoknak, Horoszkóp, Wild, Programajánló, Club Info (frissítve), a szokásos, you know. A Cartaphilus Kiadó és az Alexandra Könyvház jóvoltából új sorozat indul az RCKLT-ben, amelyben Hemann Hesse örökérvényű regényeit mutatjuk be, most elsőként a Sziddhártát ajánljuk.

A nyereményjátékban pedig ezúttal az említett kötetet, Silver Shine-CD-t valamint PaFe -és Hegyalja-bérleteket sorsolunk ki. Kellemes szezonnyító rock & rollt kívánunk mindenkinek! Nyomtatva és online is ajánljuk magunkat: www.rcklt.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...