Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.05.02.

Ezúttal ismételten egybefüggő, 2 az 1-ben borítóval jelentek meg április 30-án: Az V. évfolyam 9. számában még mindig a Pannónia Fesztivál áll fókuszban.

Nem véletlenül, hisz a nyár első, szezonindító dorbézolása hamarosan indul! Természetesen ajánljuk az RCKLT-PaFe különszámot is azoknak, akiket alaposabban érdekel az esemény. Tudniillik ilyen is van. (Az 57000 példányban megjelenő kiadvány Budapest- és Dunántúl-szerte illetve nyilvánvalóan a PaFén lesz megtalálható a rendezvény végéig!)

Az aktuális számban néhány pesti szórakozóhely egy-egy kiemelt programja mellett (Gozsdu Manó Klub, Rocktogon, A38, Club 202, Barba Negra, Bakelit, Dürer Kert, Zúzda, ShowBarlang, Városligeti Sörsátor, Big Bike Pub) írtak az új Trousers-lemezről és az új Ozone Mama-EP-ről, interjút olvashattok az újra működő Apey & the Pea-vel, friss Hegyalja és Nova Rock-hírekkel szolgálnak.

További tartalmak: Az A38 és az RCKLT bemutatja: Airbourne-koncert a Hajón, Miss Poppy - Agykontroll, Bill Kapitány visszatérő koncertje, El Rapido – Néhány négyzetméter Mexikó a Kazinczy utcában, Programajánló, Nyereményjáték, ésatöbbi. 27000 példány, 650 lelőhely, online pedig itt: www.rcklt.hu.

rcklt_509_vegleges.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...