Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.05.16.

 Itt az új, 48 oldalas RCKLT, címlapján - ahogy az az alábbi fotográfián is látható - a Punnany Massiffal, akik a június 25-én rajtoló Hegyalja Fesztivál kapcsán kerültek borítóra.

rcklt_510_pq_1.jpg

Minden eddiginél több exkluzív villáminterjú került a lapba: az Airbourne-ból Ryan O'Keeffe, a The Devil Wears Pradaból Dan Williams és a (már nem sokáig) Superbutt-énekes Vörös András is nyilatkozott nekünk. Ryan jól meg is viccelt mindannyiunkat az új lemez Ready to Rock c. tétele kapcsán, igaz, nevetgélt is. Dantől azt is megtudtuk, hogy mi a véleménye a Tim Lambesis-ügyről, András pedig a Superbutt háza táján történő változásokról mesélt.

Továbbá tartalmak: Karnivool – először Magyarországon a zseniális, ausztrál prog. metal banda, Nickelback – szintén először érkezik hozzánk a kanadai sztárcsapat, Sing Sing – Visszaeső Koncert @ ZP, Nova Rock 2013 – már csak egy hónap a rajtig, Belga Sörfesztivál – pazar apátsági nedűk a Vajdahunyadvárban, Subscribe – a Hegyalján és a Zöld Pardonban, Our Youth – új klip, Iron Maidnem – a Rocktogonban, Zorall – Szasza-Hangya szülinap a Barbában, Alfa Fesztivál – a legolcsóbb rendezvénysorozat, Black-Out – Szabi és Kowa akusztikus duója, Cimbaliband – a Dürerben. Plusz Horoszkóp, Miss Poppy, Club Info, Képregény (Johnnyék viszzatértek), Programajánló, Nyereményjáték (fesztiválbérletek, Airbourne-lemezek). Sok jó cikk kis helyen is elfér.

Mindez bővebben: www.rcklt.hu. Viszlát a PaFe Rockélet Sátrában!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...