Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Custom Chrome Europe Dealer Expo, Mainz

- 2013.05.18.

Az EMAT zárónapjával egyidőben, március 24.-én a németországi Mainzban a Custom Chrome rendezett Dealer Expo-t és Motor Show-t is, ami egyúttal még egy önhatalmúlag kikiáltott Európabajnokság is volt. Most jogosan gondolhatnánk, hogy időhurokba keveredtünk és visszamentünk 3-4 évvel ezelőttre, de nem. Ez már rég nem az az EB, amit annakidején az AMD logója alatt rendeztek, legutoljára 2010-ben. A Custom Chrome International kikiáltotta a saját motorépítő bajnokság sorozatát, a könnyen megjegyezhető CCIBSS –t, aminek ez az esemény lett az Európabajnoksága.

Ha többre vagy kíváncsi, akkor vedd meg a Wild Magazin 210. számát, ami még pár napig kapható az újságárusoknál. Sőt! Vedd meg a 211-est is, mert a TMT Moto bordó Shovelja részletesen is bemutatásra kerül.  

 

mini_091_tmt_moto_czech_republic.jpg 

Jammer Old School 1. / Módosított H-D 1.                 TMT Moto / T5

A név alapján akár Pannónia is lehetne, de a csehországi Tomas Turner egy Shovel blokk köré épített 30-as éveket idéző parallel villás, kéziváltós gépet. Az nem világos, hogy a merevvázas teljesen átalakított motor hogyan fért bele a módosított Harley-Davidson kategóriába, ahol -akárcsak a Jammer Oldschool kategóriában -  szintén első helyen végzett.

 

15349_2original.jpg 

Revtech Performance 1.       Motorvisionen / Rumble 

Uwe Sickert motorján a vastag küllős arany kerekek uralják a látványt. Ha ezen túltettük magunkat, csak utána tudunk elgondolkodni a sportos fejidom mikéntjéről és az egész motor babakék színárnyalatáról, ami pont megfelel anuta lakókocsijához a hableányos szökőkút mellé

 mini_028_custom_wolf_germany.jpg

 Revtech Performance 2.       Custom Wolf / „G”

 A formavilág nem nagy „was ist das”, bár a német ízlésnek tökéletesen megfelel. Azon kívül, hogy a forgalmiban három oldalas mellékletet képez a szín meghatározása, és a kormány keresztülmegy a teleszkópszárakon nem sok különlegességet vonultat fel a motor, hacsak a peremtárcsaféket és a széles hátsó kereket szánalomból nem soroljuk ebbe a kategóriába.

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...