Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.05.29.

Harsogó, nyári színekkel, Annáékkal és a Hegyaljával a címlapon jelentkeztünk újra egy friss RCKLT-számmal május 28-án. Vészesen közeleg az egyik legnépszerűbb vidéki fesztivál rajtja, ezért áll fókuszban az esemény, ahol az Anna and the Barbies mellett természetesen ott lesz a jelenkor hazai pop/rock/hiphop/metal-kultúrájának krémje plusz olyan nemzetközi nagy zsugák, mint a Slayer, a Down, a The Devil Wears Prada vagy a Newsted.

rcklt_5_11.jpg

A Hegy’-gyel kapcsolatban most néhány spórolási tippet osztottunk meg. Egy másik több napos rendezvény, az Alfa Fesztivál kapcsán a Magashegyi Underground-dal olvashattok egy rövid interjút. Aztán nyilatkozott nekünk Borlai Gergő is, aki jelenleg épp a világ dob-workshopjait rója, de hamarosan hazatér, hiszen lesz Boom Boom-, Charlie- és European Mantra-koncert is Pesten!

Továbbá: A Suicidal Tendencies, a Road és a Neck Sprain is visszatér a Zöld Pardon színpadára; Jótékonysági Stonedirt-buli a Rocktogonban, Az újra működő, ír legenda, a My Bloody Valentine a Club 202-ben is bemutatja új lemezét; Június 12-én Airbourne az A38-on; Ingyenes szabadtéri koncertek a Dürerben; Klasszik hard rock a Zúzdában; Kispál-nappal indul a Fishing on Orfű; Fear Factory és Amorphis a FEZENen; Nova Rock 2013 – Rajt június 14-én; Medgyesi Hangszercenter – 30 éve a rockzene szolgálatában; JJ Electronic csövek – Kizárólag a Musicrollban, Wild –T-5, ami nem Pannónia.

Képregény, Horoszkóp, Miss Poppy (a megbocsátásról), kibővült Club Info, alapos, de specifikus Programajánló. Mindezt itt is megtaláljátok meg még egy csomó tökjó hírt: www.rcklt.hu. See you in Nickelsdorf!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...