Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Óriás hópelyhek

- 2013.06.18.

Szerencsére most már tényleg beköszöntött a nyár, így nem kell félnünk hogy ilyenek esnek az égből. Ezek a hópelyhek 23 collosak és egy BMW blokk figyel közöttük. Ian Solley világ életében Harley-Davidsonokat épített. Úgy döntött most valami mást akar, mert az élet túl rövid ahhoz, hogy egyetlen márkának szentelje.

1350 Fontért vette az R80-as BMW-t, lemerevítette a vázat az első villát pedig egy H-D FXD villájára cserélte. Na igen, azoktól a csúnya berögződésektől nehéz szabadulni. A tank átalakult, hogy kevésbé emlékeztessen Quasimodo púpjára, majd Solley egyedileg készítette hozzá a hátsó sárvédőt, ülést, és az ülés alatti dobozt. A blokk kapott egy kis tuningot, valamint a gyári könyökök végére Supertrapp dobok kerültek.

A 23 collos kerekek épp 5 collal nagyobb átmérőjűek, mint a gyári méret. Az érdekesség hogy Solley meg akarta hagyni a gyári magnézium felnik hópehely mintáját, így ez az egyedi kerék valószínűleg csilliókba fájt neki. Nem baj, most már olyan hosszú az áttétel (hacsak nem lett belepiszkálva a difibe) hogy az utolsó 2 sebességi fokozatot csak Bonneville-ben kell kapcsolni.  

 

bmw_r80_4.jpg 

bmw_r80_3.jpg 

bmw_r80_1.jpg

bmw_r80_2.jpg 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...