Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Minden út Rómába vezet

- 2013.06.19.

Legalábbis a Harley-Davidson útja ide vezetett, még ha 110 év kellett is a megérkezéshez. A cég jubileumi ünnepségsorozatának legfontosabb európai eseményén Ferenc Pápa több ezer Harley-Davidson motort és motorost áldott meg.

A négy napig tartó rendezvényre több tízezer résztvevő érkezett a világ minden részéről, de csak 1400 szerencsés kiválasztott hajthatott be motorjával június 16.-án vasárnap a Szent Péter térre. A mise alatt a Pápa mindenkinek megköszönte a részvételt a Harley-Davidson 110 évfordulós ünnepségén Rómában, majd megáldotta a motorokat és a motorosokat. „A vásárlóink számára az az ígéretünk, hogy egyszeri és megismételhetetlen élményeket kínálunk, amire kevés más márka képes” – mondta Mark-Hans Richer, a Harley-Davidson marketingért felelős vezető munkatársa. „Az, hogy a mai áldáson részt vehettek rajongóink, beteljesíti ezeknek az emlékezetes kalandoknak az ígéretét” – tette hozzá.

Alig pár hete egyébként a Harley-Davidson két motort ajándékozott Ferenc Pápának, pontosabban a Vatikáni Rendőrségnek, hogy a pápamobil felvezetését biztosítsák. Ez mellé kapott egy bőrmellényt is, HOG felirattal, hiszen most már a Pápa is Harley tulajdonossá vált.  Az esemény részeként a közeli Ostia kikötőjében egy Harley-falu épült fel, ahol koncertek és épített motor kiállítás várta a motorosokat.  Az évfordulót egyébként egy éven keresztül ünnepli a vállalat világszerte 11 országban és 6 kontinensen. Az ünnepléssorozat a cég szülőhazájában, Milwaukee-ban zárul majd 2013 augusztusának utolsó hetében.

 

hd_popeblessing_1.jpg

hd_popeblessing_2.jpg

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...