Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Június 29. Kunmadarason rekordeső várható!

- 2013.06.26.

Az eddigi évek tapasztalatai alapján igazán megéri elmenni Kunmadárra június 29-én! Autós gyorsulási OB, motoros gyorsulási OB és drift OB is lesz! A hosszú téli napok után május elsején a versenyzők java része mégbeállítási és egyéb műszaki problémákkal küzdött, de Kunmadáron eddig mindig a második verseny volt az, ahol a legnagyobb számban dőltek meg a csúcsok és a legkiélezettebbek voltak a futamok!

motorrevu_kep3.jpg

A Motul kupán dragbikeosok között várhatón nagy egymásnak feszülés lesz, hiszen az erő mindegyik gépben benne van, és az első futamok (május 1.) során szerzett technikai tapasztalatokat átültetve náluk várható, hogy a második futamra mindannyian szárnyra kelnek!



motorrevu_kep4.jpg

A Toyota RoadService Kupában induló dragster autót is nagy várakozás előzi meg, teljesítményben nincs hiány, itt szinte biztosra lehet fogadni, hogy új országos csúcs születik majd!



motorrevu_kep2.jpg

A Drift OB futamai a drag pálya mellett kialakított drift pályán zajlanak majd, és ha mindehhez hozzávesszük a változatos kiállítókat és egyéb programokat, ezúttal is nagy élményekre számíthat az, aki kilátogat Kunmadárra június 29-én!



motorrevu_kep1.jpg

További információ:
http://www.kunmadarasmotorsport.hu
http://www.facebook.com/kunmadarasmotorsport.hu


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...