Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.06.26.

Paradise Lost, Gojira, Overkill, Sabaton – csapolt sör, lángos, Balaton.

rcklt_513_b1.jpg

Az RCKLT idei 13. számának borítóján a fenti fogalmakkal summázható, balatonszemesi Rock Beach fesztivál hangulatát próbáljuk visszaadni akárcsak beljebb a Headbang bikiniben, klottgatyában című írásunkban. Metal és strandolás egyben – ez várható július utolsó hétvégéjére, de azért akad addig még jó néhány jóféle program.

Ezúttal is kiemeltük a budapesti klubélet legjobb helyeinek néhány érdekesebb eseményét, bemutatunk néhány kisebb, vidéki fesztivált (S.Z.A.R., Hanyi-Parti Fesztivál, Ghymes, LB27 World Music & Reggae Camp, Megyer Camp, Gastroblues, Alfa Fesztivál) és persze a szokásos rovatokba is sikerült izgalmas témákat rakni. Például Miss Poppy ezúttal a társfüggőségről elmélkedik, a Horoszkópod pedig most brutálisan ráolvassa mindenkire a szimpatikus vagy kevésbé kívánatos prognózist. Programajánló (napi bontásban), Club Info (megint bővült, frissült), képregény, Wild (egy rozsdaszínű, ám gyönyörű cangával), és a többi.

Ajánljuk magunkat online is: www.rcklt.hu-t. Viszlát a bárhol, Slayer-en Down-on, Faithless-szen bizonyosan ott leszünk!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...