Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Beszámoló a 2 Hegy Custom Bike Run-ról

- 2013.07.01.

Mivel mi Jézussal kétszáz kilométerről érkeztünk az eseményre, úgy döntöttünk elébe megyünk a koránkelés szörnyű terheinek, és már pénteken elindultunk. A Jászságon és a Mátrán keresztül hamar megállapítottuk, hogy errefelé bizony hamar csődbe mennek a szoláriumok, majd Egerbe érve Darwini felfedezést tettünk. A város pincerendszerét tanulmányozva arra jutottunk, hogy amíg az emberiség nagy része a majmoktól származik, addig az Egriek valószínűleg a vakondoktól. Kilián Endre pincéje jó bizonyítéka volt ennek, és persze annak is, hogy a bor mellett pálinkát is kiválóan tudnak készíteni errefelé.

Nevezhetjük zugkimérésnek, motoros kocsmának vagy klubháznak is, a lényeg hogy Egerben egy elképesztően hangulatos helyet hozott össze Hegyi Attila, akinek derékig ér a pult és vállig a bejárati ajtó. Ez volt a túra kiinduló és végpontja is, ahol reggel 10 órakor már több mint húsz motoros várakozott.

Az első állomás természetesen a benzinkút volt, Bélapátfalván (vagy ha úgy tetszik B-lapátfalván) már megtörtént harmadik olajárrobbanás, nagyjából 30 forinttal került többe a benzin mint a szokásos ár. Szilvásvárad érintésével jutottunk el Dédestapolcsányba, ahol egy jobbfordulóval megcéloztuk a hegyeket. Az eszkimóknak állítólag negyven szavuk van a hóra, de az biztos, hogy az ittenieknek legalább száz kifejezésük akad a kátyúkra. Az útminőség nagyjából Lillafüredig tette próbára az épített motorok nem éppen kifinomult rugózását....

A cikk további részét a Wild Magazin 212-es számában olvashatod, ahol kiderül az is, hogyan torkollott MILF-party-ba a túra utáni szolid hangulatúnak induló buli.

dscf5302.jpg  

dscf5318.jpg 954718_531054093610119_802046547_n.jpg

dscf5154.jpg

dscf5238.jpg 

cimlap212.jpg 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...