Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Lemmy jobban van

- 2013.07.09.

Az összes nyárra tervezett fesztivált le kellett mondaniuk, de nyugi, Lemmy megígérte: „Ősszel visszatérünk és mindenki seggét szétrúgjuk!” 

Korábban már halálhírét is keltették, de ezt gyorsan megcáfolták a Motörhead honlapján:    - Örömmel jelentjük, hogy az előző napok hírverései ellenére Lemmy él, lélegzik, kupakol, iszik, eszik, olvas, és hamarosan visszatér a színpadra - írták a közleményben. 

 Az énekesnek agyi haematomája alakult ki, azaz vérömleny keletkezett az agyában. Az orvosok eltiltották a fellépésektől, de még a mozgástól is, ezért kellett lemondani az együttesnek a fellépéseket. Részleteket azonban nem akartak közölni a nyilvánossággal, pusztán annyit, hogy súlyos a helyzet, ezért Lemmynek mindenképpen pihenésre van szüksége. 

Lemmy is megszólalt az ügy kapcsán: Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, nagyon nehéz döntés volt számomra, hogy lemondjam a koncerteket mert nem szeretem kiábrándítani a rajongóimat, különösen ezekben a gazdaságilag nehéz időkben, amikor ők arra költik a pénzüket, hogy láthassanak minket. Néha tényleg nem lehet mást csinálni, mint a doktor utasításait követni, de ne aggódjatok, ősszel visszatérünk és mindenki seggét szétrúgjuk.

 

 

lemmy_motorhead_motorheadphones_3.jpg 

motorhead.jpg lemmy_from_motorhead_001.jpg

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...