Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.07.11.

Kerülvén a patetikus frázisokat, csak úgy odaseneki szeretnénk jelezni: megjelent a 100. számuk. Szép és tartalmas, ezt érdemes tudni róla. Most nem azért, de ez van.

rcklt_514.jpg

A tartalomból: Labánybene 27 World Music & Reggae Camp; Auróra-jubileum az Alfa Fesztiválon; Eyehategod a Dürerben; Turbo, Gran Mexican Warlock, Isten Háta Mögött, Akela, Cojones a Zöld Pardonban; Gojira – Franciaország no. 1 metal exportcikke a Rock Beach-en; A verőcei Tiéd A Fesztivál; Moonspell és Dragonforce a Fezenen; Sziget 2013: Cipő-nap, Nick Cave & the Bad Seeds; Drink Island Whisky Bar; A Presto – új olasz étterem az Opera mögött; Zenélni… - társadalmi kampány a zene fontosságának üzenetéért; 4. Alterába Fesztivál – 4 zenekar is Körmenden jubilál; Hermann Hesse: Üveggyöngyjáték – véget ért a Hesse-sorozat; Campus 2013 – a The Subways is jön Debrecenbe; XV. Motoros Hét Sirokon – Rock, Blues, Motorok, Versenyek, Erotika; Wild – 2013 legjobb épített motorja; Miss Poppy – A kiabálás pszichológiája; A Martens hét arca. Interjúk: Goreczki Szabolcs (Auróra/Alfa Fesztivál), Mavrák Kata (slammer – Swaga Step), Magic Cats Rockabilly Trio.

Plusz az újfent frissült Club Info, Programajánló, Képregény és a budapesti klubélet egy-egy kiemelt programja. Keressétek Budapest-szerte azt a 27000 példányt, ami már úton is van a mintegy 650 lelőhely felé!

Online pedig: www.rcklt.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...