Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Hármas ikrek születtek

- 2013.08.08.

A saját fejlesztésű blokk már február óta várja a leendő gazdatestet. Most két és fél év vajúdás után végre napvilágot látott az Indian három új motorja, ami valójában csak egy.

A Polaris 2011-ben vásárolta meg a márkát, és úgy döntött feléleszti a vegetáló céget. Az első és legfontosabb fejlesztés egy saját tervezésű motorblokk volt, a Thunder Stroke 111, ami megszólalásig hasonlít az eredeti 80 évvel ezelőtti Indian blokkokra. Múlt héten a Sturgis Rallyn pedig végre a nagyközönség is megpillanthatta a köré tervezett motort. Különleges lett? Nem! Retró? Igen! Egy sima Chief utánérzés egyenesen a 30-as évekből, természetesen a legmodernebb technológiával felszerelve. Az ABS-szel, tempomattal, throttle-by-wire gázmarkolattal és kulcsnélküli indítással is ellátott motorok három változatban vásárolhatók meg.

 

indian_classic22.jpg indian_classic3.jpg

Ezek közül a legolcsóbb a 18999 dolláros (4,3 millió forintos) Classic. A hagyományos stílust őrzik a sárvédők és könnycseppformájú üzemanyagtank is.

indian_vintage1.jpg indian_vintage2.jpg

A 20999 dolláros (4,7 millió forintos) Chief Vintage nem sokban tér el, ráakasztottak egy nagy plexit és két bőrtáskát fél milláért.

indian_cheiftain2.jpg indian_cheiftain3.jpg

A 22999 dolláros (5,2 millió forintos) csúcsmodell, a Chieftain a gyártó történetének első, teljes idomzattal ellátott motorja lett. Az Amerikában pusztító Bagger láz az Indiant sem kímélte, hisz most mindenki dobozos motort akar, mert az menő. A fejidomban kaptak helyet a ledes irányjelzők, a szélvédő magassága pedig elektromosan állítható. A legdrágább Chief ezen kívül távirányítósan zárható oldaldobozokat, nagyteljesítményű audiorendszert és guminyomás-figyelőt is kapott.              

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...