Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.08.22.

Augusztus 20-án ünnepelte a szerkesztőség törpe schnauzer típusú, Harley névre hallgató ebe első születésnapját, rendeltünk is neki egy tűzijátékot, biztos láttátok a tévében. A nagy dáridó végett aztán nem is kedden, hanem 21-én, szerdán jelent meg az RCKLT V. évfolyamának 17. száma, címlapján az iRun-nal és egy karmazsin-alkonyban szaladó leánnyal.

1085458_696815420333048_2119528396_n.jpg

A Gyömrőn megrendezésre kerülő futóverseny részleteiről persze olvashattok a lapban. Akárcsak a következő témákról: Leander Rising, Apulanta (FIN) – Nyárzáró cserebuli a Zöld Pardonban, egyéb ZP-s bulik (Hajdihó Fesztivál, Ivan & The Parazol, FreshFabrik Pityesszel és Szabival), Pál Utcai Fiúk – 30. jubileum a BP Parkban, Nile (USA), Ex Deo (CAN ), Svart Crown (F) – death-kiképzés a Club 202-ben, Gojira – francia prog. death csoda az A38-on, akciós zenei könyvek az Alexandrában, 1 éves az A Presto!, Drink Island – A whisky és a finiselés.

A Martens Hét Arca c. rovatban ezúttal Karai Annácska helyett dekoratív kolleginánk Luca ugrott be fotózkodni, meg is írta, mit látunk a képen. Miss Poppy a karma témáját járja körül néhány mondatban, beszámolunk az RCKLT Születésnapi Party újabb fejleményeiről is, a Horoszkópodban pedig elküldünk mindenkit oda, ahová kell. Motorblokk a Wild jóvoltából, Programajánló a miénkből, Club Info a Club Mate-éből.

Gyerünk, markoljátok, monitoron itt olvassátok: www.rcklt.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...