Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.09.05.

Alig két hét múlva, szeptember 14-én ünnepeljük 4. szülinapunkat, ezért bátorkodtunk a ma megjelent RCKLT borítóját is ennek szentelni. Csak nem veszitek zokon, inkább eljöttök. Hádenem? Belül taglaljuk a party tudnivalóit meg másféle ügyeket is természetesen. Például, hogy jön a csűrdöngölős feketefém alfája és omegája, azaz a Finntroll a Club 202-be két kevésbé tréfás, viking-tudatú formációval karöltve: a feröer-szigeteki Týr-rel és az izlandi Skálmöld-dal. Aztán felhívjuk mindenki figyelmét a Dürerben megrendezendő Only The Raj Survive Showcase elnevezésű bulira, amelyen a kortárs hardcore-szubkultúra színe-java fog zenélni és pénzt gyűjteni a United Side-frontember Ábrahám Attila javára. A Cartaphilus „Legendák élve vagy halva”- sorozatából most előrángattuk a Slayer-könyvet számos apropó miatt. Ajánljuk a kiváló olasz étterem, az A Presto szülinapi akcióit, a Drink Island amerikai whiskey-jeit, az El Rapido Tequila Webshopját valamint a legjobb, pesti szórakozóhelyek egy-egy programját. Folytatódik a Martens-sorozat Karai Annával és kivételesen két nagyon komoly, de nem fővárosi eseményt is bemutatunk: a miskolci 10. Jameson Cinefestet, azaz a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált és a gyömrői iRun futóversenyt.

1167712_704732582874665_1681590338_n.jpg

 

A szülinappal kapcsolatban tartozunk egy vallomással: kivételesen beugrós lesz. Mégpedig 500 Ft. Ezt az újságban megpróbáljuk a lehető leglezserebben letuszkolni a torkotokon. Cserébe pedig az alábbi „juttatásokat” szolgáltatjuk szeptember 14-én a Dürer Kertben:

 

Pazar zenei felhozatal. Tessék:

- Subscribe

- Ganxsta Zolee És A Kartel

- Mystery Gang

- Watch My Dying

- Special Providence

- Ozone Mama

- Don Gatto

- Checkpoint Charlie

- Green Machine (Hungarian Kyuss Tribute)

- Mordeye

 

Namármost. Csak 500 Ft? Ennyi bandáért? Smafu.

De ezzel még nincs vége. A jegyvásárlók között ki fogunk sorsolni két wellness hétvégét (2 fő részére, 3 nap - 2 éjszaka) a pilisi Pollushof Panzióban. Nem ott sorsoljuk ki, de ott lehet majd eltölteni. /www.pollushof.hu/.
Továbbá. Az Unicum jóvoltából gyönyörű hostesseknél lehet érvényesíteni az „egyet fizet kettőt kap” akciót, és 200-250 longdrinket is kiosztanak majd a korán érkezőknek + egész este akciósak lesznek az Unicum-termékek! Igen.
A további javakat, melyekkel honorálni szeretnénk, hogy együtt ünnepeltek velünk és ezért még anyagi áldozatot is hoztok, még szervezzük. Annyi bizonyos: lesznek még. Ilyesmi: további italakciók, welcome drink, italozással kapcsolatos nyereményjátékok.

Najólvan. Várunk tehát mindenkit jövő hét szombaton a Dürerben! Addig is a legjobbakat, aviszontlátásra!

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...