Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Rázósabb Úton - könyvajánló

- 2013.09.11.

Megjelent Obsuszt Roland könyve, A Rázósabb Úton. Hogy mit kibír az emberi gerinc és vese, arra ez a könyv a legjobb bizonyíték, ugyanis Roland merevvázas Harley Davidsonnal nyomul. Ha rendszeres Wild olvasó vagy, akkor az ő neve már ismerős lehet, hisz régóta publikál a magazinban, színes, izgalmas túraleírásai már 5 éve jelennek meg a Wild hasábjain.

Most csokorba gyűjtve olvashatod az összeset, a kezdetektől egészen a legutóbbi 16000 km-es Kazahsztáni túráig. Eddig publikálatlan sztorik, elképesztő történetek elevenednek meg 256 oldalon, 32 oldal színes képpel.   

Útikönyv? Motoros ponyva? Napló, vagy esetleg életmód tanácsadás? Csak nézőpont kérdése, hisz’ mindenki megtalálhatja benne amit keres, ahogyan én is megtaláltam azt túráim során. Egy veterán merevvázas Harley-Davidson nyergében több mint 100.000 kilométeren és 34 országon keresztül hajszoltam a célom, az utazást. Ellátogattam Skandinávia motorépítő műhelyeibe, Csernobil sugárfertőzött területére, a bajkonuri űrközpontba pedig egészen egyszerűen bemásztam.

borito.jpg     hatoldal.jpg 

A könyv megrendelhető e-mailben az obsusztroland@freemail.hu címen, vagy a 20/934-5284 telefonszámon. Keresd a Csajokamotoron és a Wild webáruházban. Személyesen is megvásárolhatod a könyvbemutatókon, szeptember 14-én a 2 Hegy Run-on Egerben, október 12.-én Csongrádon a Hangulat presszóban, Október 19-én Budapesten az Ultimate Combat-on, vagy a novemberi Devils börzén. A könyv ára 2500 Ft 

33.jpg 156.jpg 

75.jpg 131.jpg 

 Részlet a könyvben szereplő ajánlóból:

Obsuszt Roland könyve nem csak szórakoztató útleírás, és nem csak ebbe a különleges világba enged bepillantást. Ennél sokkal több. Roland egyszemélyes felfedező úton járt – és példát mutatott. Példát mutatott azoknak, akiknek eddig csak a lelke moziján futott a saját túrafilmje. Példát mutatott azoknak, akiknek futurisztikus gondolat a szokásos útvonalak elhagyása. A léptéktől függetlenül, akár a szomszéd megyéről van szó, vagy Ázsiáról. Az üzenet: a saját határaidat Te is át tudod lépni, néha csak az első lökés a nehéz.

                                                                                                                            Somfai Péter - Wild Magazin alapító

                                                                        

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...