Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Honda új modellje az SH Mode

- 2013.09.17.

Bemutatkozik az SH Mode 125 robogó. A Honda 2014-es újdonsága divatos megjelenése mellett egyszerű használhatóságával szerezhet rajongókat magának. Alacsony nyereg, kis súly, sík padlójú lábtér, 16 colos első kerék, zárt sisak tárolására alkalmas csomagtartó, CBS fékrendszer és rendkívül gazdaságos, négyütemű, 125 köbcentiméteres benzinmotor alapjárati leállítással (Idle Stop) (start-stop rendszerrel) – röviden ez az új Honda SH Mode 125.

honda_sh_mode_gia_50_trie_u_do_ng_len_ke_1.jpg

Az SH50 1984-es bemutatása óta a Honda SH robogócsalád népszerűsége folyamatosan nő az európai vásárlók körében. Az évek során az SH a mindennapos közlekedés szerves részévé vált, az egyre fejlettebb változatokból több mint egymillió példány talált gazdára. Az első négyütemű variáns, az SH125 a 2001-es bevezetést követően azonnal átütő sikert aratott. Népszerűségét kiváló teljesítményének, alacsony fogyasztásának és könnyed irányíthatóságának köszönhette, továbbá annak, hogy a 16 colos első kerék révén rosszabb minőségű utakon is stabilnak bizonyult.

A 2005-ös SH125i PGM-FI befecskendező-rendszert kapott, a legutóbbi, 2013-as kiadás pedig teljesen új vázzal, minden korábbinál gazdaságosabb motorral és zárt sisak tárolására is alkalmas csomagtérrel lépett a nagyközönség elé. A SH hű maradt a hagyományokhoz, 2013 első félévében a legkelendőbb 125-ös robogónak bizonyult Európában, s továbbra is mércének számít a városi kétkerekűek kategóriájában.

A 2014-es modellévben az SH Mode 125-tel bővül az SH család. Az újdonság igazi mindenes, hiszen egyedülálló módon ötvözi egymással a prémium minőséget, a stílusos megjelenést, az egyszerű és biztonságos használhatóságot, valamint az alacsony fenntartási költségeket.

autopro_honda_sh_mode_10_ca6ab.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...