Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


XS 650 – a benzinkútvadász

- 2013.10.15.

Hol a fenében van a következő benzinkút? Janó szerintem mantraként ismételgeti ezt a kérdést motorozás közben. Hogy megértsük miért, nem elég oldalról szemügyre venni a gépet, nézzük csak meg a tankot hátulról!

A motor már merevvázzal jött be az országba, tehát a blokkon kívül ez volt a másik alkatrész ami nem a kukában végezte. Helyükre egy csomó Harley-Davidson cucc került, úgy mint a hátsó 16”-os és az első 21”-es kerék, vagy a Sportster tank. Utóbbi úgy ül a váz tetején mint szarógalamb a Lenin szobron, ráadásul elég diétás kivitelben, nagyjából 10 cm-el keskenyebb a gyári 8 literes változatnál. Az űrtartalmával megegyző mennyiségű sört egy átlagos testalkatú motoros simán megissza egy húzásra. A motor már két éve épül de még véletlenül sincs kész, Janó ezt a szót nem ismeri, de azért reméli, hogy a 2014-es EMAT-ra már sikerül kellően megközelíteni a kívánt állapotot. Addig is, benzinkutat minden sarokra!...  

A cikk további része és még több kép a Wild Magazin 215-ös számában található, amely még pár napig kapható az újságárusoknál.  

 

dsc_0024.jpg

 dsc_0028.jpg

cimlap215.jpg

 

 

 

 


 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...