Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ultimate Combat szombaton!

- 2013.10.17.

A combat szó láttán mindig a szombat jut eszembe, de jelen esetben nem is olyan nagy baj ez (és talán nem is vagyok vele egyedül). Október 19 egy szép őszi szombat ugyanis, amikor szebbnél szebb épített autó és motor, tetovált és tetováló, hölgyike és úriember gyűlik össze, hogy kiélvezze ezen témakörök legtöbbjét, vagyis egymást.

3_ultimate_combat_verseny.jpg

A múltkori számban a fellépőkről már esett néhány szó, most pedig a versenyekre fókuszálunk. Az Ultimate Combat facebook oldalán (www.facebook.com/ultimatecombatbudapest) megosztott tetoválók munkáinak szavazatszáma, azaz lájkszáma dönti el, hogy melyik húsz művész kerül be az éles versenybe.  Néhány ismerősen csengő szalon, amiket képviselnek majd a versenyző tetoválók: Invictus, Loco Motive, All Ink, Dr. Ink, Vato Loco, Tyutyu, Tattoo de Sade, Dark Art, Renegade, stb... Ha még létezik olyan férfiember, akit igazán hidegen hagy a tetoválás és annak művészete, a szépségverseny biztosan felkelti érdeklődését: alig ruhácskában felvonuló lányok/nők mérik össze, hogy kihez mennyire volt kegyes a természet.

Motorfronton sem lesz gyenge a felhozatal, többszörös díjnyertes és nemzetközileg elismert motorok szállnak ringbe, ráadásul Te is megmérkőzhetsz! Ha összeépítesz egy motort 8 óra alatt, a tiéd lehet a saját vasműved! A nevezés feltételeit keresd a fenti facebook elérhetőségen!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...