Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Könyvet karácsonyra?

- 2013.12.06.

Mielőtt eljutsz odáig, hogy 23.-án este 8-kor egy bevásárlóközpontban találod magad kínai fröcsöntött cuccokkal a kezedben, állj meg egy percre. Lehet hogy nem ilyen ajándékra vágynak a szeretteid, ismerőseid. A Rázósabb Úton továbbra is kapható a Wild Webshopban (a wild kincsek között) vagy személyesen is megvásárolhatod Big Bike Pub-ban december 20.-án a könyvbemutatón

Részlet az ajánlóból, Somfai Pétertől a Wild magazin alapítójától:

 Obsuszt Roland könyve nem csak szórakoztató útleírás, és nem csak ebbe a különleges világba enged bepillantást. Ennél sokkal több. Roland egyszemélyes felfedező úton járt – és példát mutatott. Példát mutatott azoknak, akiknek eddig csak a lelke moziján futott a saját túrafilmje. Példát mutatott azoknak, akiknek futurisztikus gondolat a szokásos útvonalak elhagyása. A léptéktől függetlenül, akár a szomszéd megyéről van szó, vagy Ázsiáról. Az üzenet: a saját határaidat Te is át tudod lépni, néha csak az első lökés a nehéz.

 

borito.jpg     hatoldal.jpg

Néhány vélemény a szerzőhöz, azoktól akik már olvasták:

Már a wildba is mindig szerettem a történeteid. A börzén megvettem a könyved és ma ki is olvastam! Csak gratulálni tudok, nagyon sokat röhögtem Az utószóval nagyon egyet értek!

Igazi élmény olvasni a történeteit.
Remélem lesz folytatás!
Köszönöm a dedikálást is

f@sza a könyv, nem könnyű letenni. Kedvencek között van a polcon. "best seller"! Jó a humorod, jókor-jó helyen ülteted a szarkazmust is.

Befejeztem a könyvet szuper volt, sírtam egy két hasonlatodon... Olyan érzése van az olvasónak mintha veled zötyögte volna végig az útjaidat... Azt gondolom Te éled a rock&rollt míg mások csak beszélnek róla! 


 

153.jpg

151.jpg 

143.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...