Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ozone Mama interjú

- 2014.02.12.

A vasárnapi koncert előtt kerestük meg az Ozone Mama együttest a kérdéseinkkel. A legújabb videó mellett a válaszokat itt találhatjátok…

 

sajto_om_mm_20140129.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ixFGmrxW4hM

 

A zenekar tagjai:

Székely Márton - ének

Gábor András - gitár

Szamosközi Zoltán - basszusgitár

Tiszai Vivien - dob

 

Olvasóink még nem találkozhattak veletek a magazin hasábjain, ezért szeretném, ha bemutatnátok nekik a zenei irányvonalat, amit képviseltek.

Andris:

Az Ozone Mama egy könnyen befogadható retro-rock zenét játszó zenekar. Leginkább a korai 70-es évek pszichedelikus classic rock-ját ötvözzük a saját ötleteinkkel és a 90-es évek rockzenéjével. Egyfajta utánérzés itt-ott modernebb elemekkel, de nem kell progresszív, vagy elektronikus elszállásokra gondolni. Ezt mi úgy hívjuk: Hungarian Americana.

 

Milyen helyeken lép fel az Ozone Mama? Eddigi legjelentősebb koncertélmények, és a jövőbeli várakozások?

Marci:

Országszerte játszottunk már sokféle klubban, kisebbekben és nagyobbakban egyaránt. Legjelentősebb koncertjeink: A38, Barba Negra, Club 202 (Monster Magnet előtt), SZIN fesztivál. Terveink között szerepel, hogy a sűrűsödő magyarországi koncertek és fesztiválfellépések mellett idén külföldi klubokba is eljussunk játszani.

 

A febr. 15-16-ai IV. Budapest Tattoo Convention rendezvényen hangos, vagy akusztikus koncertet adtok? Melyik napon és hány órakor láthatnak benneteket az érdeklődők?

Andris:

Elektromos koncert lesz ezúttal, akusztikból elég volt egyelőre a tavalyi pár előadás. Nem mintha bajunk lenne vele, de meglátásunk szerint nekünk jobban áll a hangos előadás, bár akadnak, akik úgy gondolják, hogy az akusztik is nekünk való műfaj. A Tattoo Convention bulin február 16-án, vasárnap 16 órakor lépünk színpadra.

 

A rendezvényhez kapcsolódóan kötelező kérdés, hogy milyen tetoválásaitok vannak? A dobosotok tetoválásait láthatjuk is majd vasárnap délután, koncert közben, igaz? Mennyire fontos, mit fejez ki a külső megjelenés egy zenekar esetében?

Vivi:

Nyolc tetoválásom van eddig. A hátamat még nem sikerült befejezni, egész hátas tattoo-m lesz, tele manókkal, gombákkal, kicsit pszichedelikus feeling. A karomon van egy henna rajz, a két oldalamon is van, az egyiken egy manó áll, a másikon meg egy szem néz ki :) A tarkómon szintén egy manó van, aki ül egy gombán. A két csuklómon is vannak még rajzok. Az örök kedvenc viszont ami a vállamon van, a nyereményjátékunk kérdése is az, hogy ez vajon mit ábrázol. Nekem nagyon fontosak a tattoo-k, nem is tudom miért. Egyszer elkezdtem és nem tudok leállni, szeretnék még jó sokat! :)

 

5. Jártatok-e valaha motoros fesztiválon, és ha igen, milyen élményekkel gazdagodtatok, van-e jó sztoritok ezzel kapcsolatban? Szívesen játszanátok ilyen helyeken?

Andris:

Az előző zenekarommal rengeteg biker fesztiválon játszottunk (Foktő, Sirok, Kalocsa, stb..), úgy érzem az Ozone Mama szintén szívesen menne ilyen bulikra, odavaló zenét tolunk.

 

Vivi:

Jártam a Zentai motoros feszten, ahol egy lányzenekarral játszottam, illetve Keszthelyen, ahol szintén játszottam. Szeretem eme motoros őrületet, a motorokat eleve imádom.

 

Andris:

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy dalunk már az USA öt államában is hallható, illetve arra is, hogy megjelentünk az angol Classic Rock Magazinban. Mivel angol nyelvűek a dalok, állunk elébe annak, hogy az ilyen események sokasodjanak! 2012-ben Fonogram-díjat nyertünk, 2013-ban a Hard Rock Rising hazai nyertesei voltunk.

 

Marci:

Külföldön is egyre ismertebbek vagyunk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a kaliforniai Dedicated Rocker Society méltató kritikái, illetve az egyik legjelentősebb nemzetközi szakmai újság, a Classic Rock Magazine CD-mellékletén való megjelenésünk.

 

Akit a fentiek meggyőztek, a www.facebook.com/OzoneMamaBand oldalon, illetve a youtube-on nézhet utána a bandának. Booking, érdeklődés esetén a zenekar a management@ozonemama.com címen várja a megkereséseket. A vasárnap délutáni koncerten pedig ehhez hasonló kellemes élménnyel gazdagodhattok!

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...