Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Motorbike Expo - Verona

- 2014.03.14.

Egyre inkább úgy fest a dolog, hogy az olaszok Európa japánjai. A Veronai motorkiállítás részeként január 24. és 26. között megrendezett Custom Chrome motorépítő bajnokságon bemutatott építésekből ez egyértelműen kiderült…olyannyira, hogy a showt végül egy Japán építő nyerte.

A Veronai  Expo egy jelentős szeletét már hosszú évek óta az épített motorok tették ki, de 2012 óta ez a kiállítás a Custom Chrome nemzetközi motorépítő bajnokság állomásává vált és a maga 130.000 látogatójával az egyik legnagyobb az Európai rendezvények között…nem csoda, az olaszok motorkerékpárok iránti rajongása utánozhatatlan. Négyszáznál több átépített motor került kiállításra, ebből 60-at neveztek a bajnokságra. De a többi sem tartoztott a kormányhínáros MZ kategóriába, mert ott volt például a Brough Superior modernkori reinkarnációja, és még sok más különlegesség.

A 10.000 Euro összdíjazású showt Kenji Nagai „Klassy 9” névre hallgató motorja nyerte – gyári vázzal és blokkal. A mezőny műszakilag talán legérdekesebb motorja - a championship kategória 3. helyezettje - a Desmohog. H-D merevváz, és H-D blokköntvény képezi az alapot, de rajta két Ducati hátsó hengert találunk 900 köbcentivel. A vezérlés átalakítása csak annyira lehetett körülményes mint fát a műanyaggal hegeszteni víz alatt, de valahogy mégis sikerült...

A cikk további része még több képpel a Wild Magazin 220-as számában olvasható

 

jos_1_hardnin0002.jpg 

champ_no2.jpg

ch_7_008.jpg ch_1_007.jpg


 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...