Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Visszatér a Motörhead

- 2014.03.31.

Április 11-én elvileg visszatér a színpadra Lemmy és a Motörhead, akik nem futottak valami jó szériát az elmúlt egy év során a 68 éves frontember egészségügyi problémái miatt. Az amerikai koncertmenetrendet azonban máris átvariálták, és Európában is csak kevés bulijuk lesz idén.

Tavaly augusztus, a balul sikerült wackeni fellépés óta először áll majd színpadra április 11-én a Motörhead. A helyszín a Los Angeles-i Club Nokia lesz, és a koncertet több másik is követi majd az Egyesült Államok nyugati felén a hónapban, így fellépnek majd a nagynevű Coachella fesztiválon, illetve lesz önálló bulijuk Las Vegasban és San Franciscóban is. Viszont minden különösebb indoklás nélkül törölte a trió az április végére eső Welcome To Rockville fesztivált, illetve a májusi amerikai bulikat a Rock On The Range-en, a Carolina Rebellionön és a Rocklahomán, vagyis lehet, hogy Lemmy egyelőre még nem akar túl messzire merészkedni Los Angelestől… (De ezzel most csak okoskodva találgattunk egyet a semmibe, hiszen fogalmunk sincs, miért mondhatták le ezeket a bulikat, és ők sem indokolták meg hivatalosan a változtatásokat.)

Európában, az idei fesztiválszezonban csak kevés Motörhead koncertet tartanak majd: a nagyobb események közül Wacken és a With Full Force fix, illetve pár kisebb, önálló buli. A zenekar szeptember 22-26-tól saját luxushajós fesztiválon vesz majd részt Florida partjainál, ahol rajtuk kívül többek között a Megadeth, az Anthrax, Zakk Wylde, a Danko Jones és a Fireball Ministry is ott lesz.

motorhead.jpg 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...